Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Met PVC een veilige en stijlvolle saunavloer

Bij de keuze voor een saunavloer wilt u meer dan een mooie vloer. Er komt een aantal praktische zaken om de hoek kijken, zoals grote temperatuurschommelingen. Bovendien speelt veiligheid een grote rol. De vloer dient niet glad te worden zodra deze met vocht in aanraking komt. Ook moet de vloer brandveilig zijn. Vochtige ruimtes zijn daarbij gevoelig voor schimmels en ophopend vuil, u wilt een vloer die daartegen is bestand en hygiënisch blijft. Onze vloeistofdichte, naadloos gelegde PVC-tegels zullen u niet teleurstellen.

PVC-vloertegels zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Welke kleur u ook kiest; het eindresultaat is een stijlvolle vloer die in een sauna een comfortable sfeer creëert. Wilt u meer dan alleen de sauna van nieuwe vloer voorzien? De tegels zijn ook geschikt voor toepassing in de rest van een wellnesscentre, zoals bijvoorbeeld de douche- of (zwem-)badruimtes.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Waarom PVC de meest geschikte keuze is voor uw sauna

PVC is een ideale keuze waarbij u geen concessies hoeft te doen op de veiligheid en hygiëne, ook niet op de lange termijn. Het duurzame PVC blijft zijn goede eigenschappen behouden, zonder ingewikkeld onderhoudsplan. De belangrijkste sauna-vloereigenschappen hebben wij hier voor u uitgelicht, kijk voor het complete overzicht op onze algemene informatiepagina.

 • Antislip
  Een PVC saunavloer is een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt. Daarmee is de vloer in uw hele saunacomplex toepasbaar, zelfs in de meest natte ruimtes waar op blote voeten of slippers wordt gelopen.
 • Eenvoudig te reinigen
  Een van de grote voordelen van PVC vloertegels is dat deze vloeren naadloos worden gelegd en eenvoudig te reinigen zijn, zonder ingewikkelde schoonmaakinstructies.
 • Hygiënisch
  De vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen volledig binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.
 • Vloeistofdicht
  Boekhout PVC saunavloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft geen last van kieren waartussen vuil ophoopt en water of andere vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Zoekt u een saunavloer die aan deze standaarden voldoet? Naast de uitgebreide informatie die u op onze website vindt, kunt u de vloeren en toepassingsmogelijkheden ook komen bekijken in onze riante showroom in Nieuwegein.

Heeft u vragen, behoefte aan een afspraak of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op. Tip: kijk ook eens bij onze reviews en ontdek wat anderen over ons zeggen.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout saunavloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een goede service en nazorg

Vanzelfsprekend staat service bij Boekhout bedrijfsvloeren voorop. Wij werken graag met heldere afspraken, zodat beide partijen niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Wij garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan met onze werkwijze en stemmen dat volledig met uw wensen af.

Een saunavloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. De vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast, ook in combinatie met vocht en hoge temperaturen. Doordat wij gefaseerd kunnen leggen is het mogelijk om uw sauna- of wellnesscomplex gedeeltelijk open te houden voor uw gasten.

Na plaatsing ontvangt u van ons een gratis welkomstpakket, met daarin alle informatie en benodigdheden voor een goede start. Wij nemen graag nog even contact met u op om te informeren of alles naar wens is verlopen en of de vloer u goed bevalt. 

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer voor uw sauna berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Fitnessvloeren

 • Kleedkamervloeren

 • Sportschoolvloeren

 • Zwembadvloeren

Klik hier voor meer toepassingen