Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De ideale vloer voor uw rijwielhandel

Het fietsassortiment in de rijwielhandel zal regelmatig wisselen, dus de belastbaarheid moet bestand zijn tegen dergelijke dynamiek van in- en uitrijdende fietsen. PVC-vloertegels voldoen aan deze eisen en zijn zelfs geschikt voor toepassing in de werkplaats, waar wordt gewerkt met gereedschap, oliën en vetten.

Onze vloertegels zijn daarbij antislip, ook in natte toestand. De vloer is zeer makkelijk schoon te houden. Uw winkel en werkplaats zien er bij minimaal onderhoud iedere dag weer spic en span uit. Benieuwd wat anderen zeggen over onze tegelvloer? Kijk bij onze vele positieve reviews voor de mening van klanten die u voorgingen.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De voordelen van PVC als rijwielhandelvloer

Als het gaat om een rijwielhandelvloer dan is het duurzame PVC een ideale oplossing, waarbij u geen concessies hoeft te doen. Wij hebben een aantal fijne eigenschappen toegelicht, waarbij u het volledige overzicht kunt vinden op onze uitgebreidere informatiepagina.

 • Zwaar belastbaar
  Het rijden van fietsen en andere rijwielen, klanten die in- en uitlopen en intensief sleutelwerk: PVC is hiertegen bestand.
 • Gefaseerd te leggen
  Terwijl onze mannen bezig zijn met leggen, kunt u op de stukken die droog zijn, alweer beginnen met het opbouwen van uw winkel. Uw winkel en werkplaats hoeven dus niet te sluiten.
 • Eenvoudig te reinigen en vloeistofdicht
  Uw winkel dient er iedere dag uitnodigend en representatief uit te zien. PVC is eenvoudig te reinigen en blijft er als nieuw uitzien. Zelfs gemorste oliën en vetten laten zich eenvoudig verwijderen en lopen dankzij de naadloze, vloeistofdichte verwerking niet naar de ondervloer.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout rijwielhandelvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een betaalbare vloer voor uw rijwielhandel

Boekhout heeft als grote bedrijfsvloerenspecialist een uitstekende inkooprelatie met de grote producenten en kan uw fietswinkelvloer leveren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Benieuwd hoe voordelig dat is? Gebruik onze handige rekentool voor een kostenindicatie van uw investering of maak een afspraak voor een gerichtere indicatie.

Wij begrijpen dat u het laten leggen van een vloer zorgvuldig moet voorbereiden en plannen. Wij stemmen onze planning volledig af met uw mogelijkheden en gaan pas aan de slag als het u uitkomt. De vloer kan zonder ingewikkelde voorbehandelingen over bijna iedere ondervloer worden aangebracht. Omdat de vloer slechts een minimale droogtijd heeft, zijn onze vloeren bijna direct na het aanleggen klaar voor gebruik.

Na plaatsing ontvangt u van ons een welkomstpakket met daarin alles voor een goede start. Wij nemen na enige tijd graag nog even contact met u op om te informeren hoe de vloer u bevalt en of u nog opmerkingen of vragen heeft. Kortom: goede service tot en met de nazorg!

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw rijwielhandel berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Garagevloeren

 • Industriële vloeren

 • Winkelvloeren

 • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen