Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Een veilige, vloeistofdichte hygiënische restaurantvloer

Onze vloeistofdichte PVC-tegels bieden alle hygiënevoordelen (HACCP) van een vloeistofdichte vloer en hebben een stijlvolle, strakke uitstraling. Hierbij staan veiligheid en een brandvertragende werking uiteraard voorop. Onze vloeistofdichte Boekhout restaurantvloer heeft al deze eigenschappen. Daarnaast krassen onze vloertegels niet van bijvoorbeeld schuivende stoelen, tafels die verplaatst worden of bedrijvig personeel.

De PVC-vloertegels zijn in verschillende kleuren leverbaar. Om een eigen stijl te creëren is het mogelijk om naden te kiezen in de huisstijl van uw restaurant. Wilt u zien wat het effect is van PVC binnen uw interieur? Vraag dan het gratis proefpakket aan.

Kiest u voor huiselijke of een industriële uitstraling?

Er is, naar gelang uw wensen en persoonlijke voorkeur, keuze uit twee soorten Boekhout PVC-vloeren. Wilt u een eenvoudig en hygiënisch te reinigen vloer en toch een gezellige, huiselijke sfeer van bijvoorbeeld een vloer met hout-look? Kies dan voor design PVC-vloerstroken. Deze vloeren zijn niet vloeistofdicht, maar kennen wel de voordelen van PVC.

Heeft u een voorkeur voor een meer industriële uitstraling, of zoekt u een restaurantvloer die vloeistofdicht is en extra bestand is tegen een stootje? Dan adviseren wij onze vloeistofdichte PVC-vloertegels. Deze laatste categorie lichten we op deze pagina uitgebreid toe.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wat zijn de voordelen van de sterke PVC-vloertegels in een restaurant?

Uit de lijst met voordelen van PVC-vloertegels hebben wij voor u een aantal praktische voorbeelden uitgelicht. Meer lezen? Kijk dan bij de uitgebreide informatiepagina over onze vloeistofdichte PVC-vloeren.

 • Antislip
  In ieder restaurant wordt wel eens gemorst. Om onveilige situaties te voorkomen is het van belang dat de vloer antislip is, ook in natte toestand.
 • Geluiddempend
  Feestelijke muziek, stemmen van uw vrolijke gasten; u wilt geen overlast veroorzaken. PVC is van nature geluiddempend.
 • Hygiënisch
  De vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.
 • Vloeistofdicht
  Boekhout horecavloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft geen last van kieren waartussen vuil ophoopt en vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Een vloeistofdichte PVC-vloertegelvloer is een veilige ondergrond, bestand tegen zware belasting. Onze vloertegels worden vaak toegepast als keukenvloer, dus voor een mooi strak, eventueel drempelloos geheel, kan uw restaurantvloer doorgelegd worden naar de keuken en zelfs koelcel. Dit is niet alleen mooi, het is ook praktisch.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout restaurantvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Hygiënisch & naadloos

Direct & zwaar belastbaar

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een oersterke restaurantvloer in een paar stappen

Wij vinden het belangrijk om eerlijk advies te geven. Boekhout Bedrijfsvloeren wordt door vele klanten geprezen om de goede service. Voor ons is dat meer dan vanzelfsprekend. Het is een bewuste keuze op basis van jarenlange ervaring en expertise.

De plaatsing doen wij pas als al uw vragen zijn beantwoord. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met uw wensen af. Een PVC-restaurantvloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Wij garanderen daarnaast zo min mogelijk overlast bij het leggen van de vloer. De vloertegels kunnen na de minimale droogtijd direct worden belast. Na het plaatsen wordt u niet zomaar aan uw lot overgelaten. Wij hebben een welkomstpakket voor u samengesteld waarin u alle informatie en een onderhoudsproduct aantreft.

Kortom: wij garanderen een perfect verlijmde restaurantvloer, in korte tijd gelegd en met vanzelfsprekend service, volledige garantie en nazorg.

Het is met onze handige rekentool mogelijk om alvast een prijsindicatie te berekenen of maak een afspraak voor een gerichtere indicatie. Ook kunt u een gratis proefpakket aanvragen, met daarin samples van de vloer. Daarnaast bent u van harte welkom om in onze showroom te komen kijken. 

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw restaurant berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Cafévloeren

 • Horecavloeren

 • Keukenvloeren

 • Snackbarvloeren

Klik hier voor meer toepassingen