Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Design PVC als restaurantvloer

Uit eten gaan is voor veel restaurantbezoekers een speciale gelegenheid. Het is als restauranthouder dan ook belangrijk om een uitnodigende en stijlvolle uitgaansgelegenheid te creëren. Daarbij moet de vloer eenvoudig te reinigen zijn, weinig onderhoud vragen en stootvast zijn, zodat uw vloer hygiënisch is en jarenlang meegaat. Design PVC-vloerstroken voldoen aan al deze vloereigenschappen en zijn dan ook een veelgekozen vloersoort voor restaurants.

Wilt u bijvoorbeeld graag een houten vloer, maar niet het intensieve onderhoud waar een parketvloer om vraagt? Dan kunt u kiezen uit de vele soorten stroken met houtlook. Deze geven uw restaurant een uitnodigende, warme uitstraling. Design PVC is nauwelijks van écht hout te onderscheiden. Hetzelfde geldt voor onze natuurstenen dessins. Uw vloer krijgt in een handomdraai het chique uiterlijk van natuursteen, zonder dat u de vloer hoeft te onderhouden met speciale middelen en zonder periodiek te moeten polijsten.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

De fijne eigenschappen van PVC in uw restaurant

Het grootste voordeel van PVC ten opzichte van andere vloeren is de slijtvastheid en daarmee de duurzaamheid. De vloerstroken worden immers gemaakt van gerecycled, oersterk PVC. Er is ruime keuze aan dessins en er zijn meerdere afmetingen beschikbaar. PVC kent vele goede eigenschappen. We hebben er een aantal voor u uitgelicht. Meer informatie over design PVC vindt u op onze uitgebreidere informatiepagina. Heeft u nog vragen, bel of mail ons gerust voor een snel antwoord.

 • Lange levensduur en slijtvast
  Hoeveel bezoekers en personeel er ook rondlopen, eten of drinken morsen of met stoelen schuiven, PVC gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen. PVC strokenvloeren zijn slijtvast en een duurzame, kostenbesparende keuze.
 • Geluiddempend en geluidisolerend
  Feestelijke muziek, stemmen van uw vrolijke gasten; u wilt een comfortabele ruimte creëren. PVC is van nature geluiddempend en ondersteunt een goede akoestiek binnen de ruimte.
 • Hygiënisch zonder ingewikkeld onderhoudsplan
  Een makkelijk te reinigen, gladde vloer zonder achterblijvend vuil. Een horecavloer waar u weinig omkijken naar heeft. Zoekt u een vloer die voldoet aan de HACCP-eisen, kijk dan bij onze vloeistofdichte tegelvloeren.
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Uw horecapand wordt comfortabel en gelijkmatig verwarmd als u gebruik maakt van vloerverwarming. design PVC is geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming.

Contact en vraag offerte aan!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De click- en looselay-varianten kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd. De lijmvariant is iets lastiger en vereist meestal een professionele 'vloerenstripper' voor verwijdering.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een nieuwe restaurantvloer in korte tijd gerealiseerd

Eenmaal een vloer gezien naar uw smaak? Dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk terugzien in uw eigen restaurant. Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Plaatsing gebeurt uitsluitend na goed overleg: een duidelijk plaatsingsschema geheel passend bij uw wensen en de mogelijkheden.

Het leggen neemt niet veel tijd in beslag. Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw restaurantvloer kan daarbij na de minimale droogtijd direct worden belast. U hoeft uw restaurant dus niet voor lange tijd te sluiten.

Na plaatsing ontvangt u van ons het welkomstpakket, waarmee u uw vloer de juiste start kunt geven. Heeft u na plaatsing nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ook als wij niks van u horen, nemen wij zelf nog contact met u op om te informeren of alles naar wens is gegaan. Goede service stopt niet na plaatsing!

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw restaurant berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Horecavloeren

 • Keukenvloeren

 • HACCP-vloeren

 • Kantoorvloeren

Klik hier voor meer toepassingen