Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Design PVC voor een veilige, duurzame schoolvloer

PVC wordt duurzaam geproduceerd van gerecycled materiaal. Het is een zeer sterk materiaal, kras- en slijtvast en zal jarenlang meegaan. Zeker in het basisonderwijs en op middelbare scholen ligt er natuurlijk geregeld iets op de vloer. Lunchtrommels en drinkbekers gaan om, of zand en modder worden mee naar binnengelopen. In die gevallen wilt u een vloer die eenvoudig kan worden schoongemaakt. De strokenvloer van design PVC kent alle gemakken van een gladde vloer.

De PVC-stroken zijn antislip, ook wanneer de vloer door bijvoorbeeld ingelopen regenwater nat is. Daarnaast werkt PVC brandvertragend. U bent dus verzekerd van een vloer die ook nog eens veilig is. Zoekt u een vloer voor bijvoorbeeld een praktijklokaal, waar met gereedschappen wordt gewerkt, die tegen chemische middelen bestand is en volledig vloeistofdicht kan worden gelegd, kijk dan eens bij de mogelijkheden van een vloeistofdichte tegelvloer.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

De belangrijkste kenmerken van design PVC als onderwijsvloer

Design PVC is een veelzijdig en breed toepasbaar product met veel goede vloereigenschappen. U leest er alles over op onze pagina over design PVC. Voor een snel overzicht hebben we alvast een paar eigenschappen voor u uitgelicht.

 • Geluiddempend
  PVC heeft van nature geluiddempende eigenschappen en bevordert een prettige akoestiek. Het lawaai dat uw enthousiaste leerlingen produceren, wordt gedempt.
 • Gefaseerd aan te brengen
  Door middel van een strak plaatsingsschema, dat volledig is afgestemd op uw wensen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw school niet volledig gesloten hoeft te worden tijdens het leggen. U zit dus niet vast aan schoolvakanties of weekenden.
 • Stoot- en slijtvast
  PVC laat geen afdrukken achter van tafels, stoelen, ook niet als hiermee wordt geschoven. Onze vloertegels zijn ook bestand tegen veelvuldig belopen, zonder sporen achter te laten.
 • Hygiënisch
  Een makkelijk te reinigen, gladde vloer zonder achterblijvend vuil. Een onderwijsvloer waar u weinig omkijken naar heeft.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout onderwijsvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Uw onderwijsinstelling in korte tijd voorzien van een nieuwe vloer

Uw schoolgebouw hoeft niet dicht tijdens het leggen. Wij kunnen bijvoorbeeld lokaal voor lokaal leggen. Wij zorgen vooraf voor een duidelijk plaatsingsplan, een planning volledig afgestemd op uw mogelijkheden.

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Eventuele gebreken in de ondervloer kunnen wij repareren. Uw schoolvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Ook met het intensieve gebruik zoals in schoolgebouwen normaal is, bieden wij volledige garantie. Kiest u toch liever voor een vloer die nog intenser kan worden belast, omdat u bijvoorbeeld werkt met zware apparatuur en scheikundige chemicaliën, dan adviseren wij u onze vloeistofdichte onderwijsvloer. Twijfelt u over de keuze tussen design PVC en het robuustere tegelvloeren-assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om u gericht advies te geven.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw onderwijsomgeving berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • HACCP-vloeren

 • Praktijklokaalvloeren

 • Schoolvloeren

 • Studentproof vloeren

Klik hier voor meer toepassingen