Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom kiezen voor vloeistofdichte PVC-vloertegels in uw magazijn?

Afhankelijk van de opgeslagen goederen zal uw magazijn ook vaak en intensief moeten worden gereinigd. Omdat de naden tussen de vloertegels niet alleen verlijmd, maar ook thermisch gelast worden, heeft u met een Boekhout magazijnvloer een vloer die uitstekend te reinigen is. Uw vloer laat geen vloeistoffen door en vuil kan zich niet ophopen.

Daarnaast zijn PVC-vloertegels zo sterk, dat heftrucs, palletwagens en laadkarren geen schade aanrichten aan uw magazijnvloer. PVC is tevens bestand tegen chemische middelen, oliën en vetten. Wat u ook opslaat in uw magazijn, de vloer zal er niet onder lijden.

Wilt u het zelf ervaren? Vraag het gratis proefpakket aan. U kunt ook een kijkje nemen bij de reviews van de vele tevreden klanten die u voorgingen.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Belangrijke eigenschappen van een Boekhout magazijnvloer

Wat is het meest van belang bij de keuze van een goede magazijnvloer? Wij lichten de belangrijkste eigenschappen van Boekhout PVC-magazijnvloeren voor u uit. Benieuwd naar de rest van de voordelen van onze vloeistofdichte vloertegels? Kijk op onze uitgebreide informatiepagina voor een compleet overzicht.

 • Vloeistofkerend
  Er moet geen vloeistof de grond in lekken. PVC-vloertegels kunnen volledig vloeistofdicht worden aangebracht.
 • Geluiddempend
  Distributie en opslag verloopt doorgaans niet geluidloos. PVC werkt geluiddempend en zal geluid absorberen in plaats van hinderlijk terugkaatsen.
 • Stootbestendig en slijtvast
  Intensief belopen, verslepen van producten en rijdende palletwagens: deze belastende factoren vormen geen probleem voor een PVC-magazijnvloer.
 • Scheurbestendig
  Ook bij langdurig intensief gebruik ontstaan er geen scheuren. PVC droogt niet uit en gaat jarenlang mee.
 • Bestand tegen zware belasting
  In- en uitrijdende heftrucs en andere voertuigen, zware stellingen en andere intensieve belasting vragen om een sterke, stootvaste ondergrond. PVC is hiertegen bestand.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout magazijnvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een magazijnvloer gekozen, en nu?

Een magazijnvloer betreft vaak een groot oppervlak. Dit vormt geen enkel probleem voor onze specialisten die uw vloer komen leggen. Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. De hinder bij het leggen van de vloer is slechts minimaal.

Wij stemmen vooraf met een duidelijk plaatsingsplan af op wat er binnen uw bedrijf mogelijk is. Dit werkt zowel voor u als klant als voor ons het meest efficiënt. Gefaseerd leggen biedt in veel gevallen een uitkomst. Op deze wijze hoeft u uw werkzaamheden slechts minimaal te onderbreken en kan er gedeeltelijk worden doorgewerkt door u en uw personeel.

Ook in het natraject staat service bij ons op de eerste plaats. U ontvangt van ons een uitgebreid welkomstpakket met onderhoudsmiddel, waarin u tevens alle informatie aantreft om uw vloer de optimale verzorging te geven. Wij nemen graag contact met u op om te informeren hoe de vloer u bevalt.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw magazijn berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Drukkerijvloeren

 • Supermarktvloeren

 • Winkelvloeren

 • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen