Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Op zoek naar een geschikte vloer voor een koel- of vriescel?

Zoekt u een koelcelvloer die voldoet aan alle veiligheidseisen en hygiënevoorschriften (HACCP)? Of het nu gaat om een grote of kleine koel- of vriescel, wij leveren voor iedere afmeting.

PVC-vloertegels zijn ideaal voor koel en -vriescellen, omdat deze bestand zijn tegen koude. PVC gaat niet scheuren en droogt niet uit onder koude omstandigheden. PVC heeft van nature antislipwerking. Ook als de vloer nat wordt, wat ook in een koelcel onvermijdelijk is, blijven PVC-vloertegels veilig voor uw personeel.

Onze Boekhout-vakmensen borgen de tegels door middel van lijm, koudlas en een thermische las op drievoudige wijze. Zo ontstaat er een vloeistofdicht en naadloos geheel (VVV). Deze kenmerken zorgen ervoor dat wij onze vloeistofdichte vloertegels vaak toepassen in diverse soorten koelcellen. Benieuwd naar ervaringen van onze vele tevreden klanten? Bekijk de mooie reviews van klanten die u voorgingen. Liever zelf testen? Vraag het gratis proefpakket aan en ervaar het zelf.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De voordelen van vloeistofdichte Boekhout PVC-tegels voor koel- en vriescellen

Waarom kiezen klanten voor PVC als koel- en vriescelvloer? Wij hebben voor u een aantal voordelen uitgelicht. Dit is slechts een greep uit een lange lijst. Op onze algemene informatiepagina leest u meer over onze vloeistofdichte PVC-tegelvloeren.

 • Antislip
  In iedere koelcel heeft men te maken met vloeistof, bijvoorbeeld door condensvorming of door lekken en morsen van vloeistoffen. Een koelcelvloer van Boekhout is een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt.
 • Zwaar te belasten
  Zware opslag, of in- en uitrijden met steekwagens of zelfs heftrucs. PVC-vriescelvloeren zijn bestand tegen dergelijke belasting, zonder slijtage of scheurvorming.
 • Hygiënisch
  De vloeistofdichte Boekhout koelcelvloeren passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.
 • Vloeistofdicht
  Onze koelcelvloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft geen last van kieren waartussen vuil ophoopt en vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout koel- en vriescelvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Boekhout Bedrijfsvloeren?

Service staat bij Boekhout Bedrijfsvloeren voorop. Geen standaard service, maar net dat beetje meer: een tevreden klant is voor ons net als de hoofdprijs winnen.

Na bestelling wordt uw PVC-koelcelvloer doorgaans snel geleverd. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met uw wensen af. Wij garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Kort na plaatsing (een minimale droogtijd) is de vloer direct belastbaar. Op deze wijze is uw koelcel in korte tijd weer operationeel. Een dergelijke samenwerking is voor beide partijen het meest efficiënt.

Ook na plaatsing laten we u niet in de steek. U ontvangt van ons het handige introductiepakket. Daarin vindt u alle informatie en een onderhoudsmiddel om het optimale uit uw koelcelvloer te halen. Graag nemen we in het natraject nog een keer contact met u op om te informeren hoe uw vloer u bevalt. Mochten er daarna nog vragen zijn, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw koel- en vriescel berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Horecavloeren

 • Keukenvloeren

 • HACCP-vloeren

 • Winkelvloeren

Klik hier voor meer toepassingen