Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Wat maakt PVC zo geschikt voor toepassing in kleedkamers?

Onze PVC-vloertegels kunnen volledig naadloos en vloeistofdicht worden gelegd. Dit betekent dat de vloer breed toepasbaar is en er geen vuil of vocht achterblijft in naden en kieren, met alle gevolgen van dien.

De vloer is eenvoudig door te leggen in bijbehorende ruimtes zoals gangen, douches en toiletten. Zo houdt u alle ruimtes in dezelfde sfeer. Onze vloeistofdichte PVC-kleedkamervloeren zijn in vele kleuren leverbaar, passend bij uw huisstijl. U kunt daarbij verschillende kleedruimtes (dames/heren/genderneutraal) of looprichtingen markeren met andere kleuren. Ook verwerking van uw bedrijfslogo is mogelijk.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Fijne eigenschappen van PVC-vloeren voor uw kleedkamer

Naast bovengenoemde eigenschappen kent het duurzame PVC veel meer fijne en praktische voordelen. Waar u bij andere vloertypen altijd concessies moet doen, heeft PVC alles-in-één. Kijk ook op onze informatiepagina over vloeistofdichte vloertegels voor het volledige overzicht.

 • Geluiddempend
  Uw gasten zullen zich waarschijnlijk niet geluidloos omkleden. PVC heeft van nature geluiddempende eigenschappen. Grote ruimtes hebben vaak de eigenschap geluiden hol te weerkaatsen. PVC heeft een sterk dempende werking.
 • Hygiënisch
  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). Doordat de vloer naadloos wordt gelegd zal vuil zich niet kunnen ophopen. PVC is zeer eenvoudig te reinigen.
 • Vloeistofdicht en antislip
  PVC is, in combinatie met thermisch gelaste naden, volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV). Een kleedkamervloer moet volkomen vloeistofdicht zijn vanwege (douche-)water dat mee de kleedkamers in wordt gelopen en vanwege noodzakelijke intensieve reiniging. Daarbij os de vloer voorzien van een antislip-laag, die ook in natte toestand antislip is.
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Een kleedkamer dient comfortabel en warm te zijn voor de zich omkledende bezoeker. Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

Zoekt u een representatieve vloer voor uw kleedkamerruimtes en eventueel aangrenzend sanitair, die aan deze standaarden voldoet? Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en kosten. Of gebruik onze handige rekentool om zelf een berekening te maken.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout kleedkamervloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Uw kleedkamerruimtes snel voorzien van een nieuwe vloer

Wij kunnen snel voor u aan de slag, houden ons aan gemaakte afspraken en garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat volledig met uw wensen af.

Eenmaal geplaatst kunt u de vloer na een minimale, korte droogtijd weer in gebruik nemen. De vloer vraagt naast de dagelijkse schoonmaakbeurt weinig tot geen onderhoud. Instructies en het aanbevolen schoonmaakproduct vindt u in het welkomstpakket.

Heeft u naderhand nog vragen? Stel ze gerust. Wij nemen sowieso nog contact met u op om te informeren hoe de vloer u bevalt.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw kleedkamer berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Fitnessvloeren

 • Saunavloeren

 • Sportschoolvloeren

 • Zwembadvloeren

Klik hier voor meer toepassingen