Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Een uitnodigende uitstraling voor uw kapperszaak

PVC-stroken zijn leverbaar in 150 dessins, voor iedere stijl een passende vloer. U kunt daarbij bijvoorbeeld kiezen voor een vloer die niet van echt hout te onderscheiden is, met de voordelen van PVC. Omdat u werkt met kleurspoelingen en andere chemicaliën voorzien wij de vloer van een extra coating.

Als het gaat om sfeer en een uitnodigende uitstraling, gaat er in uw ogen waarschijnlijk niets boven echt hout. Een houten vloer is echter niet praktisch in een kapsalon, waar er geen haren mogen achterblijven na een veegbeurt. Er moet daarnaast gemorst kunnen worden met water of zelfs chemische vloeistoffen. Gelukkig zijn hebben de PVC-stroken een zeer natuurgetrouwe benadering van houten planken, maar dan met het gemak en comfort van een gladde vloer.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Waarom is Design PVC ideaal als kappersvloer?

Om bovenstaande nog wat te verduidelijken, hebben we een aantal eigenschappen van PVC voor u uitgebreider toegelicht. Er zitten echter meer praktische voordelen aan een PVC-vloer. Kijk voor het volledige overzicht op onze pagina over design PVC.

 • Geluiddempend
  PVC is zacht en geluiddempend, wat zorgt voor een prettige werksfeer in uw kapperszaak. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes en voelt ook warm en comfortabel aan.
 • Slijtvast
  Er wordt veel over een kappersvloer gelopen, of gerold met een kruk/werkkar; PVC slijt niet onder die omstandigheden.
 • Vlek- en afdrukbestendig
  Omdat PVC zeer eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij het juiste onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.
 • Geschikt voor vloerverwarming
  PVC laat zich uitstekend combineren met vloerverwarming. Zo heeft uw kappersvloer niet alleen een warme uitstraling, maar is het ook daadwerkelijk een warme vloer.

 

Zoekt u een kapsalonvloer die aan deze standaarden voldoet? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast bent u van harte welkom om de vloer eerst te bekijken en te testen in de showroom. U kunt hier ook de design PVC-strokenvloer vergelijken met onze vloeistofdichte PVC-tegelvloeren om te kunnen beoordelen wat het meest geschikt is voor uw kapperszaak.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout kapsalonvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een keuze gemaakt en nu?

Wilt u graag eerst nog een prijsindicatie? Neem contact met ons op en wij helpen u verder of bereken het zelf met onze handige online prijstool. Service staat bij Boekhout bedrijfsvloeren voorop. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat volledig af met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Op deze manier hoeft u uw kapsalon niet, of slechts kort te sluiten.

Handig om te weten: een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw kappersvloer kan na de minimale droogtijd worden belopen. Kiest u voor een extra coating, dan kan deze na 24 uur licht worden belast. U krijgt van ons een gratis welkomstpakket, voor een goede start met uw nieuwe vloer. Ook nemen we graag nog contact op, om te informeren of alles naar wens is, of dat u nog met vragen zit.

Kortom: u heeft straks een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd, met goede nazorg en vanzelfsprekend volledige garantie.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw kapsalon berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Ateliervloeren

 • Beautysalon-vloeren

 • HACCP-vloeren

 • Praktijklokaalvloeren

Klik hier voor meer toepassingen