Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De ideale kantoorvloer is een vloer van PVC

In uw kantoor wilt u, zeker als u ook regelmatig externe gasten ontvangt, ongetwijfeld een praktische vloer met een representatieve uitstraling hebben liggen. ‘De ideale kantoorvloer’ is meer dan een holle frase. Het is niet voor niets dat wij ons hebben gespecialiseerd in PVC-bedrijfsvloeren. PVC bewijst zich keer op keer als een veelzijdig en oersterk materiaal dat ons en u als klant niet teleurstelt, ook niet op termijn.

Design PVC is in verschillende tijdloze designs en uitvoeringen verkrijgbaar, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Ook zijn diverse legpatronen mogelijk. Zo creëert u uw eigen unieke sfeer in uw kantoorpand. Zoekt u een nog robuustere vloer met een meer industriële uitstraling? Kijk dan eens bij ons aanbod aan vloeistofdichte tegelvloeren.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Waarom kiezen voor PVC als kantoorvloer?

PVC heeft vele eigenschappen, en is daardoor in vele branches toepasbaar. Wij lichten een aantal van deze eigenschappen toe om te laten zien waarom het juist ook geschikt is als kantoorvloer. Benieuwd naar de overige eigenschappen? Kijk op onze informatiepagina over design PVC.

 • Geluiddempend
  PVC is van nature geluiddempend. U heeft geen last van vervelende echo’s en uw omgeving zal geen geluidshinder ondervinden van bijvoorbeeld rollende bureaustoelen en andere kantoorgeluiden. Dit verhoogt de concentratie bij uw personeel.
 • Stijlvol en representatief
  Design PVC heeft een bijzondere luxe uitstraling, zonder een luxe prijskaartje. Doordat PVC slijtvast is, blijft deze luxe uitstraling ook behouden op langere termijn.
 • Hygiënisch en eenvoudig in onderhoud
  Met een PVC-vloer heeft u een makkelijk te reinigen, gladde vloer zonder achterblijvend vuil. Een kantoorvloer waar u weinig omkijken naar heeft en die weinig onderhoud vraagt.
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Uw kantoorpand wordt comfortabel en gelijkmatig verwarmd als u gebruik maakt van vloerverwarming. Design PVC is geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming.

Wij begrijpen dat u uw kantoorpand liever niet wilt sluiten. Wij zorgen vooraf voor een duidelijk plaatsingsplan, een planning volledig afgestemd op uw wensen. Het is mogelijk om de design PVC-stroken gefaseerd te plaatsen, waardoor u minimaal hinder ondervindt bij het leggen van de vloer. De werkzaamheden van uw kantoorpersoneel kunnen dus gedeeltelijk doorgaan.

Contact en vraag offerte aan!

Veelgestelde vragen

Wat is een Boekhout vloeistofdicht vloersysteem?

Boekhout vloersystemen zijn vloeistofdichte vloeren gemaakt van ijzersterk PVC. De vloeren zijn 10 mm dik, antislip tot in de kern en vrijwel over iedere ondervloer te plaatsen.

Wat kost een Boekhout vloeistofdicht vloersysteem?

Elk project is uniek. Daarom hanteren wij geen vaste prijzen per m². In het gunstigste geval kost een compleet vloeistofdicht Boekhout vloerenconcept inclusief aanbrengen 50 euro per m².

Is een Boekhout vloeistofdicht vloersysteem ook voor mij geschikt?

Heeft u een dragende ondervloer? Dan is in vrijwel alle gevallen een vloeistofdicht Boekhout vloerenconcept mogelijk. Wij plaatsen de extreem flexibele vloer over de meest uiteenlopende ondervloeren en door het unieke concept is de vloeistofdichte vloer d

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

De keuze voor een nieuwe kantoorvloer is gemaakt, wat nu?

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Een design PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw kantoorvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast en worden ingericht.

Het is met onze handige rekentool mogelijk om alvast een prijsindicatie te berekenen. Ook kunt u een gratis proefpakket aanvragen, met daarin samples van de vloer. Daarnaast bent u van harte welkom om in onze showroom te komen kijken.

Ook in de nazorg kunt u op ons rekenen. U ontvangt van ons een gratis welkomstpakket, met daarin alles om uw kantoorvloer een goede start te geven. Wij nemen graag nog even contact met u op om te informeren hoe alles is verlopen.

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Kijk dan bij onze vele mooie reviews van klanten die u voorgingen.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw kantoor berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Beautysalon-vloeren

 • Drukkerijvloeren

 • Industriële vloeren

 • Restaurantvloeren design

Klik hier voor meer toepassingen