Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Vloeistofdichte PVC-industriële vloeren zorgen al jaren voor tevreden klanten

Een Boekhout PVC-industrievloer wordt opgebouwd uit losse tegels. Deze tegels worden door middel van lijm, koudlas en een thermische las driemaal naadloos en vloeistofdicht geborgd (VVV). Oliën of chemische middelen krijgen zo geen kans door te lekken naar de onderlaag.

PVC is van nature antislip. Ook als de vloer nat wordt, blijft onze industriële vloer veilig voor uw personeel en klanten. In tegenstelling tot veel andere vloersoorten krassen PVC-tegels niet, vuil zal zich niet ophopen en makkelijk van het oppervlak te verwijderen zijn. U doet met PVC een duurzame investering voor de lange termijn.

Dankzij al deze eigenschappen hebben wij veel klanten binnen de industriële branche. Oriënteer u en lees zelf de enthousiaste reacties en gebruikerservaringen van deze tevreden klanten bij onze reviews.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Waarom zijn Boekhout PVC-tegels de beste keuze in de industrie?

We hebben hierboven al een paar eigenschappen benoemd en dit is slechts een greep uit een lange lijst met voordelen, welke stuk voor stuk voordeel bieden voor industrieel gebruik. De belangrijkste lichten wij hieronder nog even toe. Benieuwd naar alle voordelen? Kijk dan op onze uitgebreide, algemene informatiepagina over vloeistofdichte PVC-bedrijfsvloeren.

 • Vloeistofdicht
  Boekhout PVC-vloeren zijn 100% vloeistofdicht en naadloos.
 • Geluiddempend
  Machinale productie is doorgaans niet stil. PVC werkt geluiddempend en zal geluid absorberen in plaats van terugkaatsen.
 • Stootbestendig en slijtvast:
  Intensief belopen, verslepen van producten, rijdende karren, vallend gereedschap, deze belastende factoren vormen geen probleem voor PVC.
 • Scheurbestendig
  Ook bij langdurig intensief gebruik ontstaan er geen scheuren. PVC droogt niet uit en gaat jarenlang mee.
 • Bestand tegen zware belasting
  In- en uitrijdende heftrucs en andere voertuigen, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste ondergrond. PVC is bestand tegen dergelijk belasting.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout industriële vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Het verschil tussen een rubberen industriële vloer en PVC

Wij krijgen vaak te horen dat onze klanten op zoek zijn naar een rubbervloer. Hoewel er een aantal overeenkomsten zijn, zijn er evenzoveel verschillen. Wij kiezen heel bewust voor de voordelen van PVC, omdat deze veel breder toepasbaar zijn dan rubber, vooral binnen industriële bedrijven. Onze industriële vloeren zijn gemaakt van 100% gerecycled PVC.

Rubber is als materiaal eigenlijk niet toepasbaar binnen de industrie. PVC is vele malen sterker en beter bestand tegen intensief gebruik dan de standaard rubbervloer. Omdat PVC niet krast en veel langer meegaat, is het voor u op de langere termijn een stuk voordeliger.

Wilt u meer weten over het verschil tussen rubber en PVC of de mogelijkheden voor uw bedrijf? Stel ons gerust al uw vragen of vraag het proefpakket aan en test het zelf.

Service en een snelle levering gelden ook voor industriële toepassing

Een industriële vloer betreft vaak een groot oppervlak. Dit vormt geen enkel probleem voor onze specialisten die uw vloer komen leggen. Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Wij zorgen voor minimale hinder bij het leggen van de vloer.

Wij stemmen vooraf met een duidelijk plaatsingsplan af op wat er binnen uw bedrijf mogelijk is. Dit werkt zowel voor u als klant als voor ons het meest efficiënt. Gefaseerd leggen kan een uitkomst bieden. Op deze wijze hoeft u uw werkzaamheden slechts minimaal te onderbreken en kan er gedeeltelijk worden doorgewerkt door u en uw personeel.

Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw bedrijfsvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Wij bieden een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw industriële omgeving berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Brandweerkazerne vloeren

 • Drukkerijvloeren

 • Garagevloeren

 • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen