Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Vloeistofdichte PVC-vloertegels als beste keuze voor uw horecavloer

Een PVC-horecavloer wordt opgebouwd uit losse tegels. Deze tegels worden door middel van lijm, koudlas en een thermische las drievoudig naadloos en vloeistofdicht geborgd (VVV). Hierdoor voldoen de Boekhout horecavloeren volledig aan de kwaliteitseisen conform de HACCP-norm.

PVC is van nature antislip. Ook als de vloer nat wordt, wat in de horeca onoverkomelijk is, blijft een Boekhout PVC horecavloer veilig voor uw personeel en klanten. In tegenstelling tot veel andere vloersoorten krassen PVC-tegels niet snel, waardoor vuil geen kans krijgt zich op te hopen. Deze kenmerken zorgen ervoor dat wij veel aan horecabedrijven leveren. Benieuwd naar ervaringen van onze vele tevreden klanten?

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De belangrijkste voordelen van een vloeistofdichte Boekhout PVC-horecavloer

Om antwoord te geven op die vraag hebben wij de belangrijkste voordelen van een Boekhout horecavloer voor u op een rij gezet.

 • Antislip
  In iedere horecagelegenheid wordt gemorst. Een PVC-horecavloer is een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt.
 • Geluiddempend
  Feestelijke muziek, stemmen van uw vrolijke gasten; u wilt geen overlast veroorzaken. PVC is van nature geluiddempend.
 • Hygiënisch
  De vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.
 • Vloeistofdicht
  Boekhout PVC-horecavloeren voldoen aan de VVV-norm. Ze worden naadloos opgeleverd. Zo heeft u geen last van kieren waartussen vuil ophoopt en vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout horecavloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een horecavloer met een huiselijke uitstraling

Hoewel de uiterlijke kenmerken van een vloeistofdichte PVC-tegelvloer strak en stijlvol zijn, kan het zijn dat deze industriële uitstraling niet is wat u zoekt voor bijvoorbeeld het restaurantgedeelte van uw horecaonderneming. In dat geval beperkt u de vloeistofdichte PVC-vloertegels tot de keukenruimten of bars. In de meer klantgerichte omgeving is de huiselijke uitstraling van design PVC-horecavloer een perfecte oplossing. Dit type PVC is onder andere verkrijgbaar in een niet van echt te onderscheiden hout-look.

Design PVC kent veel voordelen van PVC-tegels; het kan echter niet vloeistofdicht worden gelegd. Toch is dit vloertype weldegelijk geschikt voor de horeca, aangezien ook design PVC hygiënisch, geluiddempend en sterk is. Zowel vloeistofdichte PVC-tegels als design PVC-vloerstroken zijn geschikt voor vloerverwarming.

Het verschil tussen een rubberen horecavloer en PVC

Wij krijgen vaak te horen dat PVC-vloeren worden verward met rubbervloeren. Hoewel er een aantal overeenkomsten zijn, kiest Boekhout Bedrijfsvloeren heel bewust voor de voordelen van PVC. Onze horecavloeren zijn gemaakt van 100% gerecycled PVC.

Rubber is als materiaal eigenlijk niet geschikt voor toepassing in de horeca. PVC is vele malen sterker en beter bestand tegen slijtage dan de standaard rubbervloer. Omdat PVC niet snel krast en veel langer meegaat, is het voor u voordeliger.

Wilt u meer weten over het verschil tussen rubber en PVC of de mogelijkheden voor uw horecabedrijf? Stel ons gerust al uw vragen of vraag het proefpakket aan en test het zelf.

In een paar stappen naar een vloeistofdichte PVC-horecavloer

Heeft u een keuze gemaakt? Dan hoeft u gelukkig niet lang te wachten. Wij kunnen doorgaans op korte termijn komen plaatsen. U ondervindt dankzij onze jarenlange ervaring en werkwijze slechts minimale hinder tijdens het leggen.

De eerste zet is aan ons: goed luisteren naar uw wensen. Na de meetprocedure spreekt een medewerker de mogelijkheden met u door. Als u het startsein heeft gegeven, maakt een van onze vloerenexperts een gedetailleerd plaatsingsplan en stemt dat af met uw planning.

Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u gedeeltelijk doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout de vloer in uw horecapand aanbrengen. Uw kersverse PVC-vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Ook in de periode na plaatsing staan wij voor u klaar. U krijgt van ons een introductie-pakket, met daarin handige tips, aanvullende informatie en een reinigingsmiddel speciaal voor PVC. Graag contacteren wij u na een tijdje om te informeren of u nog steeds even tevreden bent.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw horecaonderneming berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Cafévloeren

 • Discotheekvloeren

 • Keukenvloeren

 • HACCP-vloeren

Klik hier voor meer toepassingen