Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00
Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Nieuwe keuringseisen voor autoverlichting

Uit onderzoek van de RDW blijkt dat het van oudsher bekende lichtbeeld van voertuigen verandert. De moderne verlichting is veel feller dankzij nieuwe technologie en bijvoorbeeld ledverlichting. Zo heeft de bestuurder beter zicht in het donker, maar als vervolgens tegenliggers vaker worden verblind, hebben we er tegelijkertijd ook een probleem bij. Het is dus juist bij die nieuwe generatie koplampen cruciaal dat ze goed staan afgesteld. Om die reden heeft men nieuwe regels ingesteld voor het lichtbeeld van autolampen en de koplamptesters. Hiermee verbeteren we direct de verkeersveiligheid.

Eisen aan de testvloer voor de koplamptesten

Dit betekent allereerst dat je als autobedrijf je koplamptest apparatuur mogelijk moet aanpassen. Denk aan de nauwkeurigheid waarmee het lichtbeeld kan worden afgelezen en de verstelinrichting voor het projectievlak. Maar er zijn ook nieuwe eisen opgesteld voor de vloer van de testplaats. Een scheve vloer of hefbrug die niet waterpas staat zorgt natuurlijk voor fouten bij de controle. Men moet dus voor een gemarkeerde én vlakke controleplaats zorgen. Kortom een garagevloer die volledig waterpas is.

Voordelen Boekhout vloeistofdichte vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Een gemarkeerde en geëgaliseerde pvc garagevloer

Met een garagevloer egaliseren kan men eenvoudig voldoen aan de gestelde eisen voor de koplamp testen:

  • Pvc bedrijfsvloeren zijn zeer geschikt als garagevloer en testvloer. De dikke (1 centimeter) vloeren zijn ijzersterk en slijtvast. Men kan deze pvc tegels extreem zwaar belasten en worden niets voor niets ingezet in industriële omgevingen. Met de combinatie van robuuste pvc tegels, ijzersterke 2-componentenlijm en een chemische koudlas tussen de tegels hebben we al talloze duurzame garage- en werkplaatsvloeren gerealiseerd.
  • Onze vloerspecialisten hebben bovendien uitgebreide ervaring met het uitvullen en egaliseren van de ondervloer waarop de pvc koplamp testvloer moet worden aangebracht. We zorgen voor een keurig vlakke testvloer.
  • De vloer wordt vloeistofdicht gemaakt door de naden thermisch te lassen met een pvc lasveter. Hiermee heeft u een testvloer die lekkagevrij is en snel schoon te maken.
  • Omdat we voor de lasnaden een andere kleur kunnen gebruiken, kunnen we ook eenvoudig de desgewenste vloermarkeringen op een slijtvaste wijze in uw vloer verwerken.

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Ateliervloeren

  • Garagevloeren

  • Industriële vloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen