Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom PVC de beste keuze is voor uw garagevloer

PVC (polyvinylchloride) heeft als belangrijkste eigenschap zeer sterk en duurzaam te zijn. Zelfs onder de zwaar belastende omstandigheden die normaal zijn binnen een garagebedrijf. De vloer wordt opgebouwd uit losse tegels. Deze tegels worden door middel van lijm, koudlas en een thermische las drievoudig naadloos en vloeistofdicht geborgd. Hierdoor krijgen oliën en andere vloeistoffen geen kans weg te lekken en is het oppervlak eenvoudig te reinigen.

Kiest u voor kwaliteit voor het hele bedrijfspand? De Boekhout PVC-vloeren voldoen tevens aan de kwaliteitseisen van een showroom. Wij helpen u graag in de oriëntatie naar een vloer die aan uw wensen voldoet.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van PVC ten opzichte van andere garagevloeren

Deze vloeren worden vaak in garageomgevingen geplaatst, maar ze verschillen in duurzaamheid, kracht, schoonmaakgemak en vloeistofbestendigheid. Elke vloersoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen op deze gebieden. Bekijk hier de 7 valkuilen bij de zoektocht naar een vloeistofdichte garagevloer.

De reden waarom wij hebben gekozen om ons te specialiseren in PVC, is natuurlijk niet voor niets. Bij het wegstrepen van voor- en nadelen komt PVC er het best uit:

  • Een PVC-garagevloer vraagt weinig voorbewerking van de ondervloer en kan direct worden gelegd op bijna iedere ondergrond.
  • Er is geen droogtijd op de vloer zelf (m.u.v. de polymeerkitnaden); de vloer is meteen belastbaar.
  • Bij een eventuele reparatie zal er in tegenstelling tot een gietvloer/coating geen ‘litteken’ achterblijven. Dit komt omdat wij altijd een hele tegel uitsnijden en vervangen bij schadereparatie.
  • PVC gaat naar verloop van tijd niet scheuren en is krasvast.

Daarnaast is het voor garagevloeren essentieel om te voldoen aan de nieuwe eisen voor de koplamp testvloer. Strengere RDW-keuringseisen voor autoverlichting vereisen nauwkeurige koplamp testvloeren. Onze Boekhout PVC garagevloeren zijn hiervoor ideaal.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout garagevloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Uw garagevloer snel gelegd en van A tot Z verzorgd

Het geheim achter het succes, de vele tevreden klanten en de snelle groei van Boekhout Vloeren is geen hogere wiskunde. Wij begrijpen dat er van alles komt kijken bij de aanschaf voor een nieuwe garagevloer. Daarom houden wij het graag overzichtelijk en eenvoudig van aanvraag tot oplevering, zonder daarbij in te leveren op service en kwaliteit.

Dat begint met goed luisteren naar uw wensen. Na de meetprocedure spreekt een medewerker de mogelijkheden met u door. Als u het startsein heeft gegeven, maakt een van onze vloerenexperts een gedetailleerd plaatsingsplan en stemt dat met u af.

Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De PVC-vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. U ondervindt met onze werkwijze slechts minimale hinder.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw garage berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Ateliervloeren

  • Industriële vloeren

  • Praktijklokaalvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen