Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Op zoek naar een geschikte vloer voor een drukkerij?

Bij de zoektocht naar een geschikte vloer voor een drukkerij komt u ongetwijfeld veel vloersoorten tegen met ieder hun eigen goede eigenschappen. Er zijn vloeren met hoge antislipwaarde om de veiligheid van uw personeel te waarborgen. Andere vloeren zijn misschien minder slipveilig en niet geheel vloeistofdicht, maar ogen erg mooi en zijn warm en comfortabel. Het maakt het kiezen soms lastig.

Toch kan het makkelijker. Waarom concessies doen als het gecombineerd kan worden in één vloersoort? PVC-vloertegels kunnen vloeistofdicht worden gelegd, zijn veilig en antislip, comfortabel, stijlvol, bestand tegen de meeste chemische middelen en zeer slijtvast.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De belangrijkste goede eigenschappen op een rij

Is het echt mogelijk? Een vloer die alle eigenschappen van een ideale drukkerijvloer combineert? Wij lichten de belangrijkste eigenschappen voor u toe. Op onze uitgebreidere informatiepagina vindt u meer uitleg. Kies een Boekhout Bedrijfsvloer als u het volgende wenst:

  • Een geluiddempende vloer
    Het lawaai dat uw drukkerijmachines produceren, wordt niet hinderlijk weerkaatst. PVC heeft een geluiddempende werking, wat zorgt voor een prettigere werkomgeving, zonder hinderlijke overlast voor nabijgelegen ruimtes.
  • Een stootbestendig en slijtvaste vloer
    Een drukkersvloer waarop veel wordt gelopen of gereden met krukken, bureaustoelen, palletwagens en werkkarren, vraagt om een stoot- en slijtvaste vloer. PVC is sterk, droogt niet uit en scheurt niet. Uw vloer gaat jarenlang mee.

Benieuwd naar de prijs van een drukkerijvloer? U berekent een indicatieprijs zelf met onze handige rekentool. Benieuwd naar het materiaal? Bestel dan ons gratis proefpakket of kom langs in onze showroom in Nieuwegein.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout drukkerijvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een snelle levering en goede service

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Bent u benieuwd naar een prijsindicatie? Bekijk onze handige tool of maak een afspraak voor gericht advies. Uw drukkerij hoeft niet gesloten te worden omdat wij gefaseerd kunnen leggen. Dat wil zeggen dat u slechts een kleine sectie hoeft te ontruimen, in de overige gedeeltes kan worden doorgewerkt door uw personeel. Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw drukkerijvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Ook na plaatsing staan wij nog voor u klaar. U ontvangt van ons een welkomstpakket, met daarin alles voor het (overigens minimale) onderhoud en een goede start. Wij nemen graag contact met u op, om te informeren hoe u het hele proces heeft ervaren. Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Kijk bij onze vele positieve klantreviews.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw drukkerij berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Industriële vloeren

  • Magazijnvloeren

  • Winkelvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen