Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

PVC-vloertegels als ideale discotheekvloer

Hoe zorg je voor een hygiënische (HACCP), makkelijk te reinigen, veilige vloer die de akoestiek in het pand niet tekortdoet? En dan bij voorkeur een vloer die is bestand tegen honderden dansende voeten, een gemorst drankje en het schuiven met barkrukken. Het antwoord is: een vloeistofdichte PVC-tegelvloer van Boekhout Bedrijfsvloeren.

U heeft daarmee niet alleen een discotheekvloer die voldoet aan bovengenoemde eisen, maar ook een vloer die jarenlang meegaat, zonder in kwaliteit achteruit te gaan.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

PVC-vloerkwaliteiten voor uw discotheek

PVC is een duurzaam materiaal met veel goede eigenschappen. Wij lichten de beste eigenschappen voor uw toepassing uit. Benieuwd naar het complete verhaal? Kijk dan op onze uitgebreide pagina voor meer informatie.

 • Geluiddempend
  Wat is een disco zonder harde muziek en het geluid van voeten op (of juist liever van) de vloer? PVC dempt al die typische discogeluiden, zodat uw omgeving daar geen extra hinder van ondervindt.
 • Bestand tegen zware belasting
  Een PVC-discovloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen veelvuldig dansen en belopen, schuiven met barkrukken en vallende glazen.
 • Antislip
  PVC is van nature anti-slip en voorkomt val- en glijpartijen. Is de vloer nat? Geen probleem, uw discovloer behoudt óók als hij nat is zijn antislip-kwaliteit.

Omdat verschillende kleuren PVC-tegels kunnen worden gecombineerd, is het mogelijk om uw discovloer een combinatie van verschillende kleuren en belijning geven. Ook kunt u uw discotheeklogo in de vloer laten verwerken. Denk bijvoorbeeld aan het spetterende effect van witte belijning of een wit logo in combinatie met blacklight!

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout discotheekvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een nieuwe discotheekvloer aanschaffen

U bent van harte welkom om onze vloeren eerst te bekijken in onze showroom of een gratis proefpakket aan te vragen. Ook kunt u alvast een prijsindicatie uitrekenen met onze handige rekentool of maak een afspraak voor gericht advies. Vragen? Stel ze gerust. Wij voorzien u graag van een uitgebreid, helder en eerlijk advies op basis van onze jarenlange ervaring en expertise.

Eenmaal een keuze gemaakt, stellen wij een duidelijk plaatsingsplan op, volledig afgestemd op uw wensen. Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst doorgaans snel. U ondervindt amper hinder bij het leggen van de discovloer. Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht, zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw discotheek kan na de minimale droogtijd weer open en direct worden belast door de feestende en dansende discogangers!

Na plaatsing voorzien wij u van een welkomstpakket als blijk van onze service. Hiermee bent u voorzien van alle benodigdheden voor een goede start. Daarnaast nemen wij graag nog even contact met u op voor het natraject, waarbij alle gelegenheid is om te laten weten hoe u de plaatsing heeft ervaren.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw discotheek berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Cafetariavloeren

 • Cafévloeren

 • Dansvloeren

 • Studentproof vloeren

Klik hier voor meer toepassingen