Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

PVC-vloertegels in een dierenasiel

In een dierenasiel wordt veel gevraagd van een vloer. Dieren houden zich nu eenmaal niet altijd aan huisregels en hebben scherpe nagels die krassen achter kunnen laten. PVC is daartegen bestand. Gebeurt er een ongelukje? Een plasje (of erger) is zo opgedweild, zonder sporen achter te laten. De toplaag van onze PVC-tegels is niet poreus, dus vuil kan zich niet ophopen.

Onze vloer wordt daarnaast vloeistofdicht en volledig naadloos gelegd. Vloeistoffen kunnen dus niet weglekken naar de ondergrond. Het prettige van PVC is dat dit naast de dagelijkse schoonmaakbeurt geen onderhoud vraagt. U heeft er dus weinig omkijken naar. Een dweilbeurt tussendoor? PVC blijft antislip, ook in natte toestand.

Omdat verschillende kleuren PVC-tegels kunnen worden gecombineerd, is het mogelijk om uw dierenopvang te voorzien van een combinatie van verschillende kleuren en belijning. Hiermee kunt u bijvoorbeeld specifieke afdelingen, looproutes en werkplekken markeren.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De voordelen van een diervriendelijke PVC-vloer uitgelicht

Een vloeistofdichte PVC-tegelvloer kent vele voordelen, daardoor is dit vloertype breed inzetbaar en geschikt in vele branches. Wij lichten graag enkele voordelen voor u uit.

 • Geluiddempende vloer
  Dieren zijn nou eenmaal niet stil. Met PVC wordt geluid gedempt en daarmee vermindert u geluidshinder voor uw klanten, uw personeel en uw omgeving.
 • Vloeistofdichte vloer (VVV-verklaring)
  Wij leggen de vloer volledig vloeistofdicht, gebruik van water of andere vloeistoffen vormt geen probleem. Er zal ook niks kunnen weglekken naar de bodem.
 • Hygiënisch (HACCP-norm)
  PVC-vloertegels zijn bestand tegen vuil en urine en eenvoudig te reinigen. Door de thermisch gelaste naden blijft er geen viezigheid achter in naden en kan er ook niks weglekken.
 • Slijtvast
  Een stoeipartijtje tussen twee honden? Geen probleem, PVC is slijtvast en krast niet snel. Dit duurzame materiaal gaat jarenlang mee.

Wilt u ook de beste leef- en werkomstandigheden voor uw dieren en de dierenverzorgers? PVC-vloertegels zijn de ideale keuze als u een veilige vloer wilt, met daarnaast een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u de prijs vast berekenen? Gebruik hiervoor onze handige rekentool.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout dierenasielvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Geen stress voor uw dieren tijdens het plaatsen

Het geven van eerlijk advies en goede service is voor ons een bewuste keuze. Wij begrijpen dat een vloer plaatsen in een pand waar zich ook dieren bevinden een goede planning vraagt. Wij zorgen voor een duidelijk plaatsingsplan en minimale hinder bij het leggen van de vloer, volledig afgestemd op uw wensen. Dit is voor u als klant, de ondergebrachte dieren en voor ons het prettigst. De plaatsing kan eventueel in fases, zodat de dieren tussentijds in een andere ruimte kunnen worden ondergebracht. Het vermijdt stress bij de dieren en is daarbij tijd- en kostenbesparend.

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast, ook door de dieren.

Het is met onze handige rekentool mogelijk om alvast een prijsindicatie te berekenen of maak een afspraak voor gericht advies. Ook kunt u een gratis proefpakket aanvragen, met daarin samples van de vloer. Daarnaast bent u van harte welkom om in onze showroom te komen kijken. U ontvangt na plaatsing een welkomstpakket met daarin alles wat u nodig heeft voor een goede start. Wij nemen ook graag nog even contact met u op om onszelf ervan te verzekeren dat alles naar wens is verlopen.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw dierenasiel berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • HACCP-vloeren

 • Industriële vloeren

 • Onderwijsvloeren

 • Praktijklokaalvloeren

Klik hier voor meer toepassingen