Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Op zoek naar een ideale cafévloer?

Een goede cafévloer dient onder alle omstandigheden veilig te zijn voor uw personeel en cafégangers. Een glas bier dat omvalt, water dat wordt gemorst, ingelopen regenwater; u wilt voorkomen dat men uitglijdt. Een vloeistofdichte PVC-tegelvloer blijft ook in natte toestand antislip. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat er geen vloeistoffen weglekken naar de ondergrond.

Goed om te weten: onze PVC-tegelvloeren zijn zeer strak en stijlvol om te zien, dit is natuurlijk smaakgevoelig. Kiest u liever voor een hout-dessin, dan is design PVC ook een optie. Deze vloer is niet volledig vloeistofdicht, maar kent wel de vele voordelen van PVC. Een combinatie is ook mogelijk: bijvoorbeeld achter de bar een praktische vloeistofdichte tegelvloer, in het klantgedeelte het design PVC met een huiselijke sfeer.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De voordelen van PVC-vloertegels als cafévloer

Wij hebben de belangrijkste voordelen van PVC in een café-toepassing voor u uitgelicht. Benieuwd naar de overige voordelen? Kijk dan op onze algemene informatiepagina over vloeistofdichte PVC-vloeren.

 • Antislip, ook als de vloer nat is
  Er zal geen dag voorbijgaan in uw café of er wordt gemorst met vloeistoffen. U wilt natuurlijk niet dat uw klanten of personeel uitglijden; PVC blijft antislip, ook in natte toestand.
 • Geluiddempend
  Bij een gezellig avondje uit hoort muziek. En geen flauw achtergronddeuntje, maar uiteraard het volume hoog! PVC is geluiddempend, dus hiermee beperkt u geluidsoverlast voor de omgeving en het verbetert de akoestiek binnen het pand.
 • Vloeistofdicht
  Gemorste vloeistoffen zullen dankzij thermisch gelaste naden niet weglekken door uw vloer (uw vloer voldoet aan de norm van een VVV-verklaring.
 • Bestand tegen zware belasting
  Een cafévloer heeft veel te verduren, niet alleen wordt er veel gelopen of misschien zelfs gedanst, er valt nog wel eens wat om/op de grond. Een PVC-vloer heeft niet te lijden onder dergelijke belasting. Over een paar jaar ziet uw vloer er nog als nieuw uit.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout cafévloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Minimale hinder bij plaatsing van een cafévloer

Uw keuze is gemaakt en nu? Na goed overleg stellen wij een plaatsingsplan op en stemmen deze met u af, geheel volgens onze visie: een goede samenwerking is voor beide partijen het meest efficiënt.

Wij garanderen minimale hinder bij het leggen van de vloer. Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u alweer beginnen met inrichten, terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De tegelvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Ook na plaatsing nemen wij nog contact met u op om te informeren of alles naar wens is verlopen. U krijgt van ons een welkomstpakket met daarin alle benodigdheden voor een goede start. Benieuwd hoe anderen dit hebben ervaren? Neem een kijkje bij onze vele reviews van bedrijven die u voorgingen.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw café berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Cafetariavloeren

 • Horecavloeren

 • HACCP-vloeren

 • Restaurantvloeren

Klik hier voor meer toepassingen