Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom kiezen voor PVC als cafetaria-vloer?

Voor uw snackbar kiest u voor een veilige, hygiënische en stijlvolle vloer, die volledig vloeistofdicht kan worden gelegd. PVC voldoet aan deze kenmerken en is daarnaast eenvoudig in onderhoud. Vetten en oliën blijven op het oppervlak liggen en zijn daardoor eenvoudig te verwijderen. Dit verkleint de kans op uitglijden aanzienlijk. Doordat de toplaag niet poreus is, blijven er ook geen resten achter. Dit is niet alleen hygiënisch, het zorgt ook voor behoud van de antislip-werking.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De belangrijkste kenmerken van PVC-vloertegels als cafetariavloer

PVC is als vloer zeer breed toepasbaar en bijzonder geschikt voor de horeca. Wij leggen aan de hand van vier belangrijke kenmerken uit waarom. Benieuwd naar het complete verhaal? Kijk op onze algemene informatiepagina over vloeistofdichte PVC-bedrijfsvloeren.

 • Hygiënisch (HACCP)
  Hygiëne is topprioriteit in een cafetaria. De vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.
 • Vloeistofdicht (VVV)
  Boekhout PVC-cafetariavloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft geen last van kieren waartussen vuil en gemorst frituurvet ophoopt of vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee makkelijk en extra hygiënisch in onderhoud.
 • Antislip vloeren
  In iedere frietzaak wordt gemorst. Een PVC-tegelvloer is een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt.
 • Snel gelegd en direct te belopen
  Cafetariavloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen en na een korte droogtijd weer volledig belastbaar.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout cafetariavloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Bij Boekhout Bedrijfsvloeren is (bijna) alles mogelijk

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw cafetaria? Iedere vorm van horeca stelt andere eisen. Daarom vinden wij het belangrijk om goed te luisteren naar uw specifieke wensen. Alleen zo kunnen wij een eerlijk advies op maat geven. Onze klantvriendelijke visie en jarenlange ervaring garanderen een planning op maat en open communicatie. Misschien denkt u: “zijn dit geen ‘loze woorden’?” Het antwoord hierop leest u bij wat andere klanten over ons zeggen.

Wij begrijpen dat u uw cafetaria liever niet sluit. Waarschijnlijk is dit ook niet of slechts zeer kort nodig door de werkwijze, want PVC-vloertegels kunnen op iedere ondervloer worden gelegd, zonder ingewikkelde voorbereidingen. De vloer is gefaseerd aan te brengen, zodat het mogelijk is om tijdens uw sluitingstijden van uw snackbar een deel van de vloer te leggen. U kunt uw cafetaria in de meeste gevallen openen op de tijden zoals u bent gewend, wij gaan dan de volgende dag weer verder met het resterende deel. De PVC-vloer kan na een minimale droogtijd weer worden belast.

Na plaatsing krijgt u van ons een welkomstpakket met daarin alles voor een goede start en onderhoud. Ook nemen wij contact met u op om te vragen hoe u het hele proces heeft ervaren en of er nog vragen zijn.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw cafetaria berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Cafévloeren

 • Horecavloeren

 • HACCP-vloeren

 • Snackbarvloeren

Klik hier voor meer toepassingen