Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom PVC als ondergrond in een brandweerkazerne?

In een brandweerkazerne is veiligheid topprioriteit. Dit begint met een degelijke vloer die geen gebreken vertoont. De ideale vloer voor een brandweerkazerne is antislip - ook in natte toestand - zodat in situaties waarin haast is geboden, de vloer veilig is voor het brandweerkorps. De vloer van een brandweerkazerne moet daarnaast bestand zijn tegen het gebruik van grootmaterieel. Ons advies is daarom een vloeistofdichte PVC-tegelvloer.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De belangrijkste eigenschappen van een veilige kazernevloer

Een brandweerkazernevloer van Boekhout Bedrijfsvloeren heeft onder andere deze belangrijke eigenschappen:

  • Stootvast en slijtvast
    PVC is bestand tegen intensief belastende werkomstandigheden, zoals het onderhoud van blusmaterieel en gereedschap of verslepen van werktuigen.
  • Eenvoudig en snel te reinigen
    Wanneer uw brandweerlieden na bijvoorbeeld brand terugkeren naar de kazerne, zorgt dit voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn. PVC is zeer eenvoudig te reinigen, zowel in de remise als in de leefruimtes van het brandweerkorps.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout brandweerkazernevloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Uw brandweerkazernevloer wordt snel geplaatst

Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Wij begrijpen dat een brandweerkazerne te allen tijde operationeel moet blijven. Door de vloer gefaseerd te leggen, kan de kazerne openblijven terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. U ondervindt minimale hinder door het leggen van de vloer. De PVC-vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Benieuwd naar de stevigheid van PVC? Vraag een gratis proefpakket aan. Liever eerst een prijsindicatie zien? Gebruik hiervoor onze handige rekentool of maak een afspraak voor gericht advies.

Ook na plaatsing staan wij voor u klaar. U ontvangt een gratis startpakket waarin alles zit voor het eerste, eenvoudige onderhoud. Daarnaast nemen wij naderhand contact met u op om te vragen of alles naar wens is (gegaan).

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw brandweerkazerne berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Industriële vloeren

  • Praktijklokaalvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen