Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Een warme, huiselijke sfeer in uw beautysalon of nagelstudio

Wij adviseren onze klanten met een salon om te kiezen voor design PVC. Dit type vloer is verkrijgbaar in vele dessins, voor iedere stijl een passende vloer. U kunt daarbij bijvoorbeeld kiezen voor een vloer die niet van echt hout te onderscheiden is, met de voordelen van PVC, zoals het eenvoudige onderhoud, het hoge comfort en de slijtvastheid. 

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

De voordelen van design PVC voor uw salon

PVC kent veel voordelen voor toepassing in een beautysalon. De voordelen die er specifiek voor deze toepassing uitspringen hebben we kort voor u toegelicht. Meer weten? Vraag ons gerust om meer informatie, onze werkwijze, bestel een gratis proefpakket, of kijk op onze uitgebreide, algemene informatiepagina over design PVC.

 • Geluiddempend
  PVC is zacht, comfortabel en geluiddempend, wat zorgt voor een prettige werksfeer in uw cosmetische praktijk. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes.
 • Slijtvast
  Er wordt doorgaans veel door een salon, praktijk of studio gelopen, of gerold met een kruk/werkkar; PVC slijt niet onder die omstandigheden.
 • Vlek- en afdrukbestendig
  Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.
 • Geschikt voor vloerverwarming
  PVC laat zich uitstekend combineren met vloerverwarming. Uw gasten willen er graag warm bij zitten. Vloerverwarming biedt optimaal warmtecomfort aan uw beautysalon.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout beautysalon-vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is een Boekhout vloeistofdicht vloersysteem?

Boekhout vloersystemen zijn vloeistofdichte vloeren gemaakt van ijzersterk PVC. De vloeren zijn 10 mm dik, antislip tot in de kern en vrijwel over iedere ondervloer te plaatsen.

Wat kost een Boekhout vloeistofdicht vloersysteem?

Elk project is uniek. Daarom hanteren wij geen vaste prijzen per m². In het gunstigste geval kost een compleet vloeistofdicht Boekhout vloerenconcept inclusief aanbrengen 50 euro per m².

Is een Boekhout vloeistofdicht vloersysteem ook voor mij geschikt?

Heeft u een dragende ondervloer? Dan is in vrijwel alle gevallen een vloeistofdicht Boekhout vloerenconcept mogelijk. Wij plaatsen de extreem flexibele vloer over de meest uiteenlopende ondervloeren en door het unieke concept is de vloeistofdichte vloer d

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Meer informatie over een beautysalon-vloer

Zoekt u een warme, huiselijke en stijlvolle vloer voor uw schoonheidssalon of nagelstudio? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van design PVC. Werkt u veel met water? Vraag ons dan ook naar de mogelijkheden van een vloeistofdichte PVC-tegelvloer.

Wij garanderen u een vakkundig, eerlijk advies; zomaar iets ‘aansmeren’ is niet onze stijl. Graag zelf zien wat de mogelijkheden zijn? Vraag een gratis proefpakket aan of kom naar onze showroom in Nieuwegein. Bel ons voor gericht advies en een vrijblijvende offerte.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw beautysalon berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Kapsalonvloeren

 • Praktijklokaalvloeren

 • Showroomvloeren

 • Winkelvloeren

Klik hier voor meer toepassingen