Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Wat maakt PVC tot een ideale vloer voor bakkerijen?

Onze bakkersklanten vragen om een sterke ondergrond die temperatuurverschillen kan verdragen en een brandvertragende werking heeft. Een bakkersvloer moet bestand zijn tegen belasting van zware apparatuur en het in- en uitrijden van broodkarren. Dit graag zonder de hinderlijke geluiden van ratelende vielen. Daarnaast is hygiëne/ voedselveiligheid (HACCP) en vloeistofdichtheid (VVV) een belangrijke vereiste. Een vloeistofdichte Boekhout PVC-bakkerijvloer voldoet aan al deze eigenschappen.

Het is mogelijk de vloeistofdichte PVC-vloertegels door te leggen naar een (eventuele) aangrenzende bakkerszaak voor een mooi, strak geheel en de vele voordelen van een vloeistofdichte PVC-vloer. Of u kiest voor een design PVC-vloer, voor een warmere uitstraling en een meer huiselijke sfeer. Er zijn ook mogelijkheden om gekleurde werkvlakken, looprichtingen, logo's en markeringen aan te brengen. Het kostenplaatje? Een vloeistofdichte Boekhout bakkerijvloer kan met een relatief lage investering worden gerealiseerd, u kunt het zelf berekenen met onze handige rekentool.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De belangrijkste voordelen van een vloeistofdichte Boekhout PVC-bakkerijvloer

Een vloeistofdichte Boekhout PVC-vloer kent veel voordelen voor het bedrijfsleven waarin intensieve werkzaamheden worden verricht. De belangrijkste voordelen die voor een bakkerij van toepassing zijn, hebben we hieronder voor u overzichtelijk toegelicht. Benieuwd naar alle voordelen? Kijk op onze uitgebreidere informatiepagina.

  • Geluiddempend
    In een bakkerij wil je niet dat werkgeluiden doorklinken naar het winkelgedeelte, PVC is veerkrachtig en geluiddempend, waardoor een aangename werkomgeving ontstaat, zonder overlast voor aangelegen ruimtes.
  • Hygiënisch
    In een ruimte waar wordt gewerkt met etenswaren kunt u geen concessies doen als het gaat om hygiëne. De vloeistofdichte bakkerijvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen en voldoen aan de HACCP-norm. PVC is daarnaast zeer eenvoudig te reinigen, ook tussen te bedrijven door, zonder dat dit onveilig is voor uw personeel.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout bakkerijvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een bakkerijvloer van Boekhout bedrijfsvloeren wordt snel gelegd

Heeft u een keuze gemaakt? In korte tijd realiseren wij een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie. Wij kunnen in de meeste gevallen op korte termijn komen plaatsen. U ondervindt dankzij onze jarenlange ervaring en onze werkwijze slechts minimale hinder tijdens het leggen.

Alles begint met goed luisteren naar uw wensen. Na de meetprocedure spreekt een medewerker de mogelijkheden met u door. Als u het startsein heeft gegeven, maakt een van onze vloerenexperts een gedetailleerd plaatsingsplan en stemt dat met u af. Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. De PVC-vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Ook in de periode erna zijn wij er voor u. U krijgt van ons een gratis welkomstpakket, met daarin handige tips, aanvullende informatie en een onderhoudsmiddel. Graag contacteren wij u na een tijdje om te informeren of u nog steeds tevreden bent.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw bakkerij berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Horecavloeren

  • HACCP-vloeren

  • Koel- en vriescelvloeren

  • Slagerijvloeren

Klik hier voor meer toepassingen