Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom PVC als ideale ateliervloer?

Wanneer u intensief gebruikt van uw atelier, zal de vloer daaronder te lijden hebben. Denk aan schuiven met groot materiaal of knoeien met verf, water of chemische oplosmiddelen. Misschien werkt u met grote gereedschappen en zware werktafels, die hun sporen kunnen achterlaten. PVC is van nature oersterk, slijtvast en goed te reinigen. Wij plaatsen voor ateliers de tegels vloeistofdicht, zodat er niets kan weglekken naar de ondergrond.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De belangrijkste voordelen van een vloeistofdichte Boekhout PVC-ateliervloer

Waar moet u op letten bij de keuze van een goede ateliervloer? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u toegelicht. Wilt u meer weten over vloeistofdichte PVC-vloeren en diens kenmerken? Kijk dan op onze algemene informatiepagina.

 • Bestand tegen zuren, logen en chemicaliën
  Een PVC-ateliervloer is bestand tegen de meeste soorten chemicaliën en verf. Indien gewenst kunt u de verf ook weer van de vloer verwijderen, maar ook indien u spetters en dergelijke laat zitten, zal uw vloer hier niet extra onder te lijden hebben. De vloer is immers een vloeistofdichte vloer.
 • Stootbestendig en slijtvast
  U heeft niets aan een ateliervloer die snel slijt, krast of scheurt bij zware belasting. De hoogwaardigheid PVC verzekert u van een lange levensduur, u krijgt een vloer in uw atelier waarvan u jarenlang plezier en werkgemak zult beleven. De vloer is bestand tegen de belasting en het gewicht en verschuiven van zware werktafels, gereedschappen en apparaten.
 • Geluiddempend
  PVC is van nature geluiddempend, geluid van lawaaiig gereedschap wordt gedempt. Dat verhoogt uw eigen werkplezier en vermindert het risico op geluidsoverlast voor uw omgeving.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout ateliervloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Uw atelier snel van een nieuwe vloer voorzien

Ateliers zijn er in alles soorten en maten. Het oppervlak vormt echter geen enkel probleem voor onze specialisten die uw vloer komen leggen. Of uw atelier nu groot of klein is, Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. De hinder bij het leggen van de vloer is slechts minimaal.

Wij stemmen vooraf met een duidelijk plaatsingsplan af. Dit werkt zowel voor u als klant als voor ons het meest efficiënt. Ook in het na-traject staat service bij ons op de eerste plaats. U ontvangt van ons een uitgebreid welkomstpakket met onderhoudsmiddel, waarin u tevens alle informatie aantreft om uw vloer de optimale verzorging te geven. Wij nemen naderhand graag contact met u op om te informeren hoe de ateliervloer u bevalt.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw atelier berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Garagevloeren

 • HACCP-vloeren

 • Industriële vloeren

 • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen