Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Ons advies voor de ideale vloer in apotheken

Aan een apotheekvloer worden hoge eisen gesteld, waarbij hygiëne van groot belang is. Veel vloeren gaan na verloop van tijd gebreken vertonen. Het schoonhouden van een vloer met kleine scheurtjes is bijna onmogelijk. PVC is echter zeer slijtvast. Na plaatsing is uw vloer volledig naadloos. Vuil krijgt geen kans om zich op te hopen. Uw vloer voldoet hiermee aan de hoge HACCP-eisen.

Het fijne aan een PVC-vloer is dat u geen concessies hoeft te doen. Daarnaast zijn de vele voordelen blijvend. Ook over vele jaren beleeft u nog het comfort en gemak van een eenvoudig te onderhouden, duurzame en slijtvaste vloer. Met een dagelijkse standaard reinigingsbeurt houdt u uw vloer vele jaren in topvorm.

Tip: een PVC-apotheekvloer kan worden voorzien van gekleurde belijning, looproutes, apothekerslogo en andere details. Met name als uw apotheek in een gezondheidscentrum is gevestigd, kan dit handig zijn.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De belangrijkste voordelen van een vloeistofdichte Boekhout PVC-apotheekvloer

PVC-vloertegels kennen vele voordelen en een deel ervan springt eruit als kenmerkend voor een geschikte apotheekvloer. 

  • Geluiddempend
    In een apotheek waar men geconcentreerd moet kunnen werken, zijn harde werkgeluiden of geluiden van in- en uitlopende klanten bijzonder storend. PVC is veerkrachtig en geluiddempend, waardoor een aangename werkomgeving ontstaat.
  • Hygiënisch
    De bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen en voldoen aan de HACCP-norm.

Kijk voor het volledige overzicht op de uitgebreidere informatiepagina van vloeistofdichte PVC-vloeren, of vraag een gratis proefpakket aan. Liever persoonlijk contact? Wij nemen graag de tijd voor u.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout apotheekvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een apotheekvloer wordt snel geleverd

Uw apotheek kan snel worden voorzien van een nieuwe vloer. Wij zorgen voor een duidelijk plaatsingsplan en minimale hinder bij het leggen van de vloer. Wij begrijpen dat een apotheek niet zomaar voor lange tijd kan worden gesloten. Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw apothekersvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Wij bieden een perfect verlijmde vloeistofdichte vloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw apotheek berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Gezondheidszorg vloeren

  • HACCP-vloeren

  • Laboratoriumvloeren

  • Magazijnvloeren

Klik hier voor meer toepassingen