Plinten PVC vloer | Boekhout Bedrijfsvloeren

Plinten van Boekhout

Plinten vormen de bekroning van een vloer. Pas als de vloerenleggers van Boekhout ook de plinten perfect hebben geplaatst, kunt u voluit genieten van het eindresultaat. En omdat plinten aan moeten sluiten bij uw vloer en er zoveel verschillende pvc vloerstijlen zijn, is ook ons aanbod aan pvc, kunststof, rvs en mdf vloerplinten bijzonder uitgebreid.

Het belang van plinten voor uw pvc vloer

Uiteraard willen veel mensen plinten bij hun bedrijfsvloer vanwege het uiterlijk. De vloer is voor veel mensen simpelweg niet af zonder plinten. Maar de plint heeft op zichzelf meer voordelen. Allereerst zorgen plinten ervoor dat de omliggende muren beschermd worden. Juist op de hoogte van de vloer kan er snel een voet, een karretje of iets anders uitschieten en de muur beschadigen. Plinten vormen in die gevallen vaak een beschermende rand en als er dan toch iets beschadigd raakt, is het eenvoudiger om een plint te vervangen dan de muur te repareren. Daarnaast is een plint zeker in de horeca en in zorginstellingen belangrijk voor de hygiëne. Waar normaal een naad tussen vloer en muur overblijft waar zich – hoe smal de naad ook is – vuil in kan verzamelen, dekken we die naden met plinten volledig af.

Volop keuze uit plinten bij uw pvc vloeren

Pvc vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Van stroken tot tegels en van ‘houtlook’ tot tegels die niet van echte plavuizen zijn te onderscheiden. Het spreekt voor zich dat we daarin niet met één type plint kunnen volstaan. Boekhout heeft dan ook tientallen verschillende soorten plinten van verschillende soorten materialen. U vindt het assortiment op onze website, in het magazine en ook in onze showroom kunt u onze plinten bekijken. U kunt kiezen voor een plint in dezelfde uitvoering als uw vloer, maar evengoed heeft u de mogelijkheid een duidelijk contrast te kiezen. Wat al onze plinten gemeenschappelijk hebben, is de mogelijkheid om in de plint kabels weg te werken. Het eindresultaat is dan ook altijd een keurig afgewerkte strakke vloer.

Het plaatsen van uw plinten

Uiteraard plaatsen wij graag de plinten bij uw nieuwe pvc vloer. We kunnen u vooraf adviseren over de beschikbare bijpassende plinten in ons assortiment. De plinten van uw keuze worden vervolgens direct na plaatsing van de vloer aangebracht door onze vloerenleggers. Het eindresultaat is prachtig. Een representatieve en duurzame pvc bedrijfsvloer afgewerkt met al even fraaie plinten.

 

Meer weten over PVC vloeren?

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving