Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Op zoek naar een geschikte PVC bedrijfsvloer?

De voordelen van onze unieke vloeren op een rij:

  • IJzersterk en slijtvast: pvc is vrijwel onverwoestbaar. Bedrijfsvloeren van pvc kunnen tegen extreme belasting, zijn slijtvast en krassen niet. Een duurzame keuze en bovendien zeer betaalbaar.
  • Vloeistofdicht en hygiënisch: vloeren kunnen we vloeistofdicht opleveren. Zodat er geen chemicaliën en andere vloeistoffen doorheen lekken. Dat maakt de vloeren ook hygiënisch omdat je ze snel en vaak kunt schoonmaken.
  • Slipvast en comfortabel: De bedrijfsvloerplaten zijn erg prettig om op te staan en te lopen. Fijn voor uw personeel en gasten. Ook zijn pvc vloeren slipvast, zelfs in natte omstandigheden.
  • Warmte- en geluidsisolerend: bespaar op uw energiekosten dankzij de isolerende eigenschappen van onze tegels van een centimeter dik. Bovendien voorkomt u geluidsoverlast door de geluidswerende eigenschappen.
Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van een Boekhout vloer voor uw bedrijf

Voordelen van een Boekhout vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Vloeraanleg en service van uw pvc bedrijfsvloer

Bij Boekhout bedrijfsvloeren staat service voorop. Onze vloerenexperts maken in nauw overleg met u een gedetailleerd plaatsingsplan van de bedrijfsvloerplaten met minimale hinder. Door de vloer bijvoorbeeld gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl onze Boekhout specialisten uw vloer plaatsen.

Een pvc vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. De Bedrijfsvloer van pvc kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Het is met onze handige rekentool mogelijk om alvast een prijsindicatie te berekenen. Ook kunt u een gratis proefpakket aanvragen, met daarin samples van de vloer. Daarnaast bent u van harte welkom om in onze showroom te komen kijken.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen