Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Rubbervloeren

Bent u op zoek naar een rubbervloer of naar een bedrijfsvloer met de vele voordelen van rubber? Rubber heeft als vloertoepassing een geluiddempende werking en een stroeve toplaag, waardoor het een anti-slipfunctie heeft. Een rubbervloer is hygiënisch en kan vloeistofdicht gelegd worden. Logisch dat men in de zoektocht naar een keukenvloer, garagevloer of andere bedrijfsvloer ook wel op zoek gaat naar een rubbervloer als ondergrond. (lees meer)

Bedrijfsvloeren

Op zoek naar een duurzame vloer voor uw bedrijf? Dan zijn PVC bedrijfsvloeren van Boekhout een uitstekende oplossing. Waarom dat zo is, leggen we graag aan u uit. Een bedrijfsvloer is namelijk vaak veeleisend. Ze worden intensief gebruikt en moeten daarom sterk en slijtvast zijn. Voor uw medewerkers en klanten zoekt u natuurlijk een comfortabele, representatieve en slipvaste vloer. En uiteraard wilt u een hygiënische vloer die u uitstekend kunt reinigen. De bedrijfsvloerplaten van Boekhout zijn voor al deze eisen de juiste keuze. (lees meer)

Kunststof tegels

Bent u op zoek naar een kunststof bedrijfsvloer, die tegen een stootje (en meer dan dat) kan? Kunststof tegels zijn breed toepasbaar in het bedrijfsleven. Onze kunststof tegels zijn gemaakt van hoogwaardig, gerecycled PVC en zijn duurzaam, ijzersterk en comfortabel. Het prettige van kunststof is dat het makkelijk te verwerken is en snel kan worden gelegd, zonder al te veel voorbewerking. (lees meer)

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Boekhout bedrijfsvloeren? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Horecavloeren

  • Winkelvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen