Bent u op zoek naar een vloeistofdichte rubber vloer?

Wilt u graag een rubbervloer? Wij helpen u graag verder met de ideale waterdichte vloer voor uw bedrijfsruimte. Wij leveren vloeren die geschikt zijn voor toepassing in iedere branche, met de voordelen die een rubberen vloer biedt, zoals geluiddempingvloeistofdichtheidantislip en hygiëne. Dat maakt onze vloeren geschikt voor verscheidene toepassingen in diverse branches. 

Een rubbervloer voor in de keuken

De bedrijfsvloeren die wij leggen worden onder andere veel gebruikt in de horeca, zoals keukens en grootkeukens, vanwege de hygiënewaarden waarmee onze vloeren aan de hoge eisen van de HACCP-norm voldoen. De vloeren die wij leveren zijn vervaardigd uit gerecycled PVC, een kunststofsoort gelijkend op rubber. Dankzij de goede eigenschappen van dit hoogwaardige materiaal gaan deze vloeren nog langer mee. U schaft daarmee een duurzame vloer aan waarvan u jarenlang gemak zult beleven.

 

Rubbervloeren voor uw garagevloer

Ook voor toepassingen in garages zijn deze vloertegels zeer geschikt. In een handomdraai leggen wij met onze kunststof, rubberachtige tegels de ideale vloeistofdichte werkvloer voor uw garage. Deze vloeren blijven anti-slip, ook na morsen met chemicaliën of diverse soorten olie. Een vloer die veilig blijft onder alle omstandigheden. De vloer is ook nog eens stijlvol, dat maakt de vloer tevens geschikt om door te leggen in een eventueel aangrenzende showroom.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

De vele mogelijkheden met de op rubber lijkende PVC vloer

De vloeren hebben veel weg van rubber, maar zijn naast de typische donkergrijze rubberkleur in vele andere kleuren leverbaar. Tevens is het mogelijk om de voegen in kleuren te leveren die aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Wij leveren snel en betrouwbaar, met als hoofddoel een tevreden klant waarbij we uw bedrijf zo min mogelijk stagnatie op laten lopen tijdens onze werkzaamheden.

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren