banner
banner

Pvc slagerijvloer voor de Ambachtelijke dorpsslagerij in Amersfoort

2017-12-18

De Ambachtelijke dorpsslagerij 

Een mooi familiebedrijf, de Ambachtelijke dorpsslagerij die Henk en Willie van Vulpen in 1998 in Hooglanderveen begonnen. De zaak was al snel een succes, waarna een tweede vestiging in het nabijgelegen Amersfoort Vathorst kwam. De Ambachtelijke dorpsslagerij is een begrip in de regio en slagerij, worstmakerij en rokerij in één. Inmiddels zijn er drie generaties van Vulpen actief. Henk van Vulpen houdt zich bezig met de ambachtelijk bereiding van steeds weer nieuwe producten, zoon Jeroen vormt samen met zijn vrouw het visitekaartje in de winkel en Martijn van Vulpen is de traiteur en catering specialist.

PVC Slagerijvloer van Boekhout bedrijfsvloeren

In dit mooie bedrijf plaatste Boekhout een nieuwe pvc slagerijvloer. Voor een slagerij is het belangrijk dat een vloer fris en hygiënisch is en dat ook uitstraalt. Tegelijkertijd moet een slagerijvloer sterk en slijtvast zijn en comfortabel genoeg om er lang op te staan en te lopen. De pvc slagerijvloeren van Boekhout combineren al die eigenschappen.

We schuurden eerste de bestaande ondervloer en brachten daarna de pvc tegels aan. Die zijn onderling met een pvc koudlas gehecht en met 2-Componenten Polyurethaanlijm aan de ondervloer bevestigd. Via een proces dat thermisch lassen heet, zijn de naden tussen de tegels met een pvc lasdraad dichtgesmolten en glad gemaakt. Het resultaat is een naadloze en vloeistofdichte slagerijvloer. Behalve het afwerken met Kitprimer en MS Polymeerkit, brachten de vloerenleggers van Boekhout ook nog putdeksels, plinten en een industriële oploopstrip aan.

 

 

Dorpslagerij

Bedrijfsnieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen

Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-29

Sterke werkplaatsvloer voor fietsenzaak Thiers2Wielers in Gouda

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-25

Pvc bakkerijvloer voor bakkerij De Ambachtelijke Koek(e)bakker in Bunschoten-Spakenburg

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-21

Prima pvc horecavloer voor Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort

Lees meer
erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving