banner
banner

Pvc snackbarvloer voor Frituur Dillen’s in Eindhoven

2017-06-01

Plaatsing snackbarvloer voor populaire Frituur-Lunchroom

Boekhout plaatste een pvc snackbarvloer bij Frituur-Lunchroom Dillen’s in winkelcentrum Woensel in Eindhoven. Dat winkelcentrum is met 150 winkels, supermarkten en warenhuizen een perfecte plek voor uw boodschappen, maar ook om wat uitgebreider te winkelen. Het is makkelijk te bereiken en je kunt er goed en goedkoop parkeren. Ook de horeca is er prima en dat komt mede door de kwaliteit van Frituur Dillen’s. In het winkelcentrum (Woensel 251) is dat dé plek om de honger even te stillen. Met een vers frietje of andere kwaliteitssnacks tegen betaalbare prijzen. En dat alles geserveerd door een team van vriendelijke medewerkers.

Snackbarvloer voor snackbar Dillen's

Boekhout bedrijfsvloeren leverde hier een stevige pvc snackbarvloer. De pvc vloeren van Boekhout zijn bijzonder populair bij snackbars en fastfood restaurants. Ze zijn sterk en slijtvast, zien er mooi en fris uit en zijn comfortabel om langdurig op te lopen en te werken. En omdat ze naadloos en vloeistofdicht worden aangebracht, zijn ze bijzonder hygiënisch en ook razendsnel weer schoon.

 

De zwarte pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn onderling met een pvc koudlas aan elkaar gehecht. Door middel van een 2-componenten polyurethaanlijm werden ze vast aan de ondervloer gelijmd. Door vervolgens de naden thermisch te lassen wordt de vloer vloeistofdicht gemaakt. De vloer is afgerond door de randen met kitprimer & MS-polymeerkit af te werken.

Bedrijfsnieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen

Boekhout Bedrijfsvloeren

2019-01-01

Pels Scooters & Motoren

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2018-12-20

Avocado Show Amsterdam

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2018-11-01

Het Dorpshuis

Lees meer
erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving