banner
banner

Pvc keukenvloer voor Herberg Boschoord in Lage Vuursche

Nieuwe keukenvloer voor Herberg Boschoord

Al sinds de familie Glazemaker in de 19e eeuw op deze plek een theehuis startte, is Herberg Boschoord een heerlijke plek in de bossen van Lage Vuursche in de provincie Utrecht. In de huiskamer of de bostuin van de herberg kunt u genieten van een lekker kop koffie of thee met heerlijk gebak. Maar uiteraard ook van een eenvoudige lunch, een gezellige borrel of een diner aan de gezellige aanschuiftafel.

Biologische producten van duurzame ondernemers

Daarvoor wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten van duurzame ondernemers uit de directe omgeving. Ook toont Boschoord haar sociale betrokkenheid door het brood af te nemen van bakkerij van Sherpa in Baarn en het bier bij familiebrouwerij Lindeboom en de Prael. Het brood en bier worden daar geproduceerd door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Plaatsing van de keukenvloer

In dit mooie bedrijf mocht Boekhout een mooie pvc keukenvloer plaatsen. Eerst schuurden we de bestaande ondervloer. Vervolgens brachten we de stevige maar fraaie pvc tegels aan. Die zijn met een pvc koudlas onderling gehecht. De vloer is met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Om de vloer hygiënisch en vloeistofdicht te maken, zijn de naden tussen de tegels thermisch gelast. De randen zijn daarna met kitprimer en MS polymeerkit afgewerkt. Tenslotte zijn Boekhout plinten en een putdeksel aangebracht.

Bedrijfsnieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen

Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-29

Sterke werkplaatsvloer voor fietsenzaak Thiers2Wielers in Gouda

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-25

Pvc bakkerijvloer voor bakkerij De Ambachtelijke Koek(e)bakker in Bunschoten-Spakenburg

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-21

Prima pvc horecavloer voor Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort

Lees meer
erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving