banner
banner

Pvc keukenvloer voor Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal

Fletcher Hotel-Restaurant Erica 

In Berg en Dal vindt u midden in de bossen en toch vlak bij Nijmegen het sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Erica. En uiteraard vindt u in het Gelderse landschap rondom Nijmegen nog veel meer natuur. Zoals de Ooijpolder, Millingse Waard en het heuvellandschap van Groesbeek. Het hotel is dan ook een prima uitvalsplek voor een vakantie in de omgeving. U wordt er uitstekend verwend met een sauna, binnenzwembad en het fantastische restaurant Villa. Daar kunt u terecht voor een uitgebreide lunch of een à la carte diner met diverse seizoensspecialiteiten en uitstekende wijnen.

 

Uiteraard moeten de faciliteiten in zo’n hotel tiptop in orde zijn. Daarom kreeg Boekhout bedrijfsvloeren de opdracht om een mooie nieuwe keukenvloer te installeren. Bij een keukenvloer moet een mooi en fris uiterlijk samengaan met robuustheid, slijtvastheid en antislip eigenschappen. Daarnaast is het belangrijk dat de vloer naadloos en vloeistofdicht is, zodat hij snel en grondig kan worden schoongemaakt. Een keukenvloer van pvc is dan de optimale keuze.

PVC Keukenvloer van Boekhout bedrijfsvloeren

Voor het plaatsen schuurden we de ondervloer en brachten een Uzin vochtscherm aan. Daarna legden we de tegels. Deze pvc tegels van 49 bij 49 centimeter worden aan elkaar gelijmd met een zogenaamde pvc koudlas. De bevestiging aan de vloer gaat met 2-Componenten Polyurethaanlijm. Door vervolgens in de naden een lasveter te smelten (dit proces heet thermisch lassen) worden de naden volledig weggewerkt en de gehele vloer vloeistofdicht. Hierdoor is hij snel en goed te reinigen. De randen werketen we daarna nog af met kitprimer en MS polymeerkit. De vloer werd opgeleverd voorzien van plinten en een oploopsysteem.

 

Bedrijfsnieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen

Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-29

Sterke werkplaatsvloer voor fietsenzaak Thiers2Wielers in Gouda

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-25

Pvc bakkerijvloer voor bakkerij De Ambachtelijke Koek(e)bakker in Bunschoten-Spakenburg

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-21

Prima pvc horecavloer voor Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort

Lees meer
erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving