banner
banner

Pvc werkplaatsvloer voor test- en adviesmultinational Exova in Emmen

Test- en Adviesmultinational Exova 

Exova is een grote multinational die zich bezig houdt met het testen, kalibreren en certificeren van technische materialen en producten. Men doet dit met 6200 mensen die in 30 landen ter wereld hun werk doen in 300 laboratoria. Exova doet dit in opdracht van de luchtvaartindustrie, de olie & gas sector, de transportbranche, de infrastructuur en milieusector en andere industriële bedrijven.

 

In de vestiging in Emmen wordt gewerkt voor onder andere de industrie en olie- en gassector. Men houdt zich bezig met het testen van composietmaterialen, metaaltechniek en chemische analyse. Niet vreemd dus dat we bij Boekhout trots zijn om bij dit bedrijf een werkplaatsvloer te plaatsen. Deze categorie hoogwaardige technische bedrijven stelt hoge eisen aan bedrijfslocaties en -inrichting en met een pvc vloeistofdichte vloer voldoen we daar volledig aan.

 

PVC Werkplaatsvloer van Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout schuurde en egaliseerde de ondervloer. Daarna zijn de antraciet/grijze Liplas tegels met 2-Componenten Polyurethaanlijm op de geprepareerde ondervloer gelijmd. De tegels zijn onderling gelijmd met een chemische pvc koudlas. De vloer is daarna geheel naadloos en vloeistofdicht gemaakt door de naden met behulp van een lasdraad thermisch dicht te lassen. Het eindresultaat is een zeer sterke en slijtvaste vloer die volledig vloeistofdicht is en snel te reinigen.

Exova voorkant

Bedrijfsnieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen

Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-29

Sterke werkplaatsvloer voor fietsenzaak Thiers2Wielers in Gouda

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-25

Pvc bakkerijvloer voor bakkerij De Ambachtelijke Koek(e)bakker in Bunschoten-Spakenburg

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-21

Prima pvc horecavloer voor Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort

Lees meer
erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving