banner
banner

Vloeistofdichte keukenvloer voor restaurant De Beleving in Sint Oedenrode

Restaurant de Beleving 

In Sint Oedenrode (Noord-Brabant) is restaurant De Beleving een omrit waard. Niet voor niets wordt deze horecagelegenheid sinds 2015 met een Bib Gourmand aanbevolen door Michelin. Het bewijs van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Onder het motto ‘Als de buik vol is, wordt het hart vrolijk’, maakt het team van De Beleving geheel eigen keuzes. Met producten uit de eigen streek, mooie ingrediënten en echte gastvrijheid maken ze het niet alleen de Michelin inspecteurs maar iedere gast naar de zin.

 PVC Keukenvloer van Boekhout bedrijfsvloeren

Uiteraard hoort bij een kwaliteitsrestaurant ook een horeca inventaris op hoog niveau. Dat zit hem ook in de details, zoals de keukenvloeren. Die moeten uiteraard sterk en slijtvast zijn, maar ook mooi, comfortabel en hygiënisch. Dat betekent bijvoorbeeld dat ze naadloos en vloeistofdicht zijn, zodat ze vaak en grondig kunnen worden schoongemaakt.

 We schuurden de oude ondervloer. De 1 centimeter dikke pvc tegels zijn met 2-Componenten Polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd en onderling met een pvc koudlas gekoppeld. Door het thermische lassen met een pvc lasdraad is de vloer daarna vloeistofdicht en naadloos gemaakt. De randen zijn nog met kitprimer en MS polymeerkit afgewerkt, waarna de 75mm plinten zijn aangebracht.

Bedrijfsnieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen

Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-29

Sterke werkplaatsvloer voor fietsenzaak Thiers2Wielers in Gouda

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-25

Pvc bakkerijvloer voor bakkerij De Ambachtelijke Koek(e)bakker in Bunschoten-Spakenburg

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-21

Prima pvc horecavloer voor Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort

Lees meer
erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving