banner
banner

Pvc keukenvloer voor Bar Grill Restaurant ’t Luykje in Soest

Bar-Grill 't Luykje in Soest

Op de locatie van Bar-Grill & Restaurant ’t Luykje aan de Steenhoffstraat in Soest, kon je in 1625 al een drankje bestellen. Toen stond er café Het Klaverblad, eigendom van een Amersfoortse brouwerij met dezelfde naam. Ook daarna had diezelfde plek bijna altijd een horecabestemming. Onder andere was er het koffiehuis van Frits Heeremans gevestigd. In 1971 kreeg het pand uiteindelijk de naam Bar, Grill ’t Luykje. Omdat Thijs van den Brakel sr. de zaak in 1976 overnam en meer nadruk op de keuken legde, is de zaak daarna ook een echt restaurant geworden. Met succes en inmiddels staat de volgende generatie aan het roer, Thijs van den Brakel jr.

 

Nog steeds is de zaak een begrip met de bekende Luykje gerechten zoals de spies van een meter, spareribs, oma's stoofpotje en heerlijke visgerechten. U kunt ervan genieten in een gemoedelijke en informele sfeer. En wilt u alles proeven, dan zijn er de 'Kleine Buyken', kleinere porties van de bekende gerechten. Afhalen kan natuurlijk ook.

PVC Keukenvloer van boekhoutbedrijfsvloeren 

In deze gezellige horecazaak plaatste Boekhout vloeren een nieuwe pvc keukenvloer. We zorgden dat de bestaande tegelvloer werd vlak geschuurd, waarna de Liplas pvc tegels er met een 2-Componenten Polyurethaanlijm op konden worden gelijmd. Onderling worden de pvc tegels met een pvc koudlas gelijmd, waarna het geheel vloeistofdicht en naadloos wordt gemaakt door de naden thermisch dicht te lassen. De randen zijn nog afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit en langs de vloer zijn Boekhout plinten geplaatst. Ook zijn putdeksels geplaatst, evenals een sokkelbekleding en een trapbekleding.

 

 

Bedrijfsnieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen

Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-29

Sterke werkplaatsvloer voor fietsenzaak Thiers2Wielers in Gouda

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-25

Pvc bakkerijvloer voor bakkerij De Ambachtelijke Koek(e)bakker in Bunschoten-Spakenburg

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-21

Prima pvc horecavloer voor Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort

Lees meer
erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving