banner
banner

Mooie en sterke garagevloer voor Autobedrijf Wim Mulder in Eerbeek

Autobedrijf Wim Mulder in Eerbeek

In Eerbeek (Gelderland) is Autobedrijf Wim Mulder al bijna 50 jaar een begrip. Het bedrijf is opgericht in 1970 en na een korte periode aan de Hallseweg is het bedrijf nu al sinds 1976 gehuisvest aan de Stuyvenburchstraat in het hart van Eerbeek. U kunt bij dit betrouwbare autobedrijf terecht voor nieuwe auto’s, occasions en het onderhoud aan uw voertuig.

 Het autobedrijf beschikt over een ruime werkplaats, receptie en een showroom. Door de jaren heen is het pand aan de Stuyvenburchstraat meerdere keren verbouwd om aan de eisen van de klanten te blijven voldoen. Zo heeft Autobedrijf Mulder aan Boekhout bedrijfsvloeren gevraagd een nieuwe, sterke pvc garagevloer te installeren. Een autobedrijf stelt uiteraard nogal wat eisen aan haar bedrijfsvloeren en in dat geval is een representatieve, robuuste en vloeistofdichte pvc vloer de beste keuze.

 PVC Garagevloer van Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout prepareerde de bestaande ondervloer door die te schuren met een Mambo Evo schuurmachine. Vervolgens werd de pvc vloer aangebracht in een mooie combinatie van antraciet en zwart. Speciale aandacht werd besteed aan een duurzame aanhechting van het zwart op antraciet. De vloer is met een sterke 2-Componenten Polyurethaanlijm op de geschuurde ondervloer gelijmd. De sterke pvc tegels zijn onderling gelijmd met een pvc koudlas. Doordat de naden vervolgens met een thermische las zijn dichtgemaakt is het eindresultaat een naadloze en vloeistofdichte garagevloer. De randen ervan zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook is een Boekhout oploopstrip van industriële kwaliteit aangebracht.

Bedrijfsnieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen

Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-29

Sterke werkplaatsvloer voor fietsenzaak Thiers2Wielers in Gouda

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-25

Pvc bakkerijvloer voor bakkerij De Ambachtelijke Koek(e)bakker in Bunschoten-Spakenburg

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-21

Prima pvc horecavloer voor Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort

Lees meer
erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving