< Terug naar alle Blogs

 

Fietsenmakervloer bij Thiers 2 Wielers

 

De fietsenmaker Thiers 2 Wielers is een bekende zaak in Gouda. Deze bestaat uit twee panden. Beide zaken zijn ingericht met een fietsenwinkel en een werkplaats. Boekhout heeft de eer gekregen om bij de Ruigenburg 3 in Gouda te leggen. Hier is de complete zaak voorzien van een fraaie zwarte pvc vloer met blauwe lasnaden.

 

Waarom een fietsenmakervloer van pvc?

Voor een fietsenmaker is het belangrijk dat hij een vloer heeft die makkelijk te onderhouden is en waarop gewerkt kan worden zonder belemmerd te worden. Daarnaast is het voor deze zaak ook nog belangrijk dat de vloer representatief overkomt. Met een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout zitten al deze wensen helemaal goed.

 

Onderhoudsvriendelijke vloer

Als een fiets gerepareerd wordt, kan er onder andere vuil, olie en metaal vanaf komen. Als bijvoorbeeld olie in de vloer trekt, heb je kans op verontreiniging van de bodem en daarnaast blijf je een vlek op de vloer zien.

 

Om dit te voorkomen, is het verstandig om een dikke pvc vloer te nemen. Het pvc van Boekhout is 10 millimeter dik en zeer fijn van structuur en oppervlak waardoor hij compleet vloeistofdicht en vloeistofkerend is. Dit houdt in dat zelfs vocht en vuil wat langer op de vloer ligt niet in de vloer trekt.

 

Vloeistofdichte antislipvloer

De vloer schoonmaken en onderhouden is geen punt. Daarnaast is het ook geen punt als er toch wat op de vloer blijft liggen in het kader van veiligheid. Het pvc waarvan onze tegels vervaardigd zijn, zijn namelijk door en door antislip. Zo glijden werknemers en klanten niet uit, ook niet als de vloer vochtig of vuil is.

 

Representatieve werkvloer van pvc

Omdat er veel klanten in de winkel en werkplaats komen, is het van belang dat de vloer representatief oogt. De strakke zwarte tegelvloer met blauwe lasnaden is zeker representatief. De vloer is dus functioneel en ziet er ook nog eens professioneel uit. Bekijk de foto’s en oordeel zelf.

 

Bezoek bij de fietsenmakerij

De vloer is halverwege 2017 gelegd, ongeveer een half jaar later zijn we spontaan op bezoek geweest. Gesproken is met een van de eigenaren van de fietsenmakerij. Ondanks de drukte had hij gelukkig even tijd voor een praatje.

 

De vloer functioneert naar alle tevredenheid. Is makkelijk schoon te maken en je glijdt niet weg. Behalve met een plas olie op de vloer. Dit komt omdat er dan geen contact meer is met de vloer, maar enkel met de gladde emulsie.

 

Leuk weetje

Bij Thiers 2 Wielers komen veel scholieren langs die hun band leeg of lek hebben. De werknemers pompen deze vervolgens op voor een bijdrage van 50 cent. Alle 50 centjes worden gespaard voor Stichting Alpe d'HuZes. Dit is een sponsortocht die georganiseerd wordt om kanker tegen te gaan. De sponsortocht betreft de beklimming van de Alpe d'HuZes met de fiets. Soms tot wel zes keer op een dag!

 

Namens heel Boekhout willen we Thiers 2 Wielers van harte bedanken en succes wensen in de toekomst. Daarnaast hopen we natuurlijk dat jullie veel geld blijven ophalen voor het goede doel met jullie creatieve en inspirerende actie!