< Terug naar alle Blogs

 

Vloeistofdichte barvloer Theater aan de Parade ’s-Hertogenbosch

 

Het theater van ’s-Hertogenbosch bevindt zich aan de parade in de binnenstad. Heel toepasselijk heet dit theater ‘Theater aan de Parade’. Hier worden jaarlijks indoor en outdoor allerlei activiteiten georganiseerd door en in samenwerking met het theater.

 

In totaal zijn er drie zalen gevestigd op deze locatie. Aaneensluitend zijn er ontvangstruimtes, horecaruimtes en entreeruimtes te vinden. In theatertaal heten dit ook wel de foyers.

 

Bedrijfsactiviteiten van het theater

De activiteiten in en rondom het theater zijn opgesplitst over verschillende locaties en verschillende categorieën. Wat voorop staat, is het multifunctionele nut. Zo zijn er uiteraard theatervoorstellingen, maar ook live opera’s op het plein en wordt er uitbundig carnaval gevierd.

 

Daarnaast biedt het theater de ruimte voor zakelijke gelegenheden en privéfeesten. Er kan vergaderd worden, maar er worden ook recepties en congressen gehouden. Het theater van ’s-Hertogenbosch is bijzonder veelzijdig.

 

Medewerkers op de vloer

Om zo’n groot theater als deze te runnen, is er een groot en uitgebreid personeelsbestand nodig. Dit bestaat voor een groot deel uit technische mensen en mensen in de horeca en bij de kassa/receptie. Daarnaast is er natuurlijk een directie, administratieve kant en is er ruimte voor stagiaires.

 

Horecavloer van vloeistofdicht pvc

Tussen de inkomhallen en de theaterzalen bevinden zich de foyers. Dit is het Franse woord voor verwarmde ruimte. Hier komen gasten samen voor, tijdens en na de voorstelling. Onder andere hier staan bars waar verschillende dranken en lekkernijen genuttigd kunnen worden.

 

Vanuit een duurzaam, hygiënisch en veilig perspectief heeft het theater besloten om hier vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout te laten plaatsen. In totaal heeft Boekhout hier zes bars voorzien van een fraaie vloeistofdichte pvc vloer.

 

Functie vloeistofdichte pvc vloer achter de bar

Er is niet zomaar gekozen voor een vloeistofdichte vloer van Boekhout. Onze tegelvloeren van 50 x 50 centimeter met een dikte van 10 millimeter zijn eenmaal verlijmd en gelast de ideale vloer voor achter de bar.

 

Dit komt omdat de vloer door en door antislip is, geen vuil en vocht opneemt of doorlaat en licht verend is. Glazen vallen niet direct stuk, gelekte dranken vormen geen slipgevaar en achteraf is de bar in een handomdraai helemaal schoon.

 

Wat vindt het theater?

Het contactpersoon bij het theater was Marie-José. Nu de vloer ongeveer een half jaar ligt (januari 2018 gelegd), zijn we benieuwd naar haar ervaringen. Uiteraard spreekt zij ook namens de medewerkers die meerdaags op de vloer te vinden zijn. Er zijn geen klachten bekend volgens haar. De vloer doet het bijzonder goed, ziet er goed uit en is helemaal top. Wij van Boekhout Bedrijfsvloeren zijn natuurlijk enorm trots om dit te horen.

 

Daarom willen wij het Theater aan de Parade hartelijk danken voor de fijne samenwerking en het leuke bezoek. Wellicht tot in de toekomst!