< Terug naar alle Blogs

 

De feestvloer bij studentenvereniging UMTC Utrecht

 

Aan de Voorstraat 64 in Utrecht is de horecagelegenheid van studentenvereniging UMTC gelegen. Hier is een soort bar/ zaal gevestigd waar dagelijks mensen van de vereniging en daarbuiten komen voor de nodige versnaperingen. Er zijn besloten bijeenkomsten, maar ook feesten waar iedereen welkom is. Helemaal links op de foto is Arjen Koomen te zien, hij was tijdens het servicebezoek aan het woord op de Voorstraat.

 

Het servicebezoek

De vloer ligt er sinds de zomer van 2016 in. Het service bezoek heeft precies twee jaar later plaats gevonden. Tijdens dit bezoek is gesproken met Arjen Koomen. Hij is hier vice-voorzitter van het 26e Barcollegie en 1e commissaris van de sociëteitscommissie. Dit komt op de Voorstraat vooral tot uiting in het regelen van A tot Z van de gegeven feesten en bijeenkomsten.

 

Hij vertelde dat de ruimte misschien relatief klein oogt, maar toch dagelijks zo’n 60 man herbergt. Op sommige dagen kan dit zelfs oplopen tot 100 man! Door bovengenoemde omstandigheden is de vloer de afgelopen twee jaar behoorlijk op de proef gesteld. Toch zegt Arjen dat de vloer zich erg goed houdt. Hij heeft dan ook geen klachten of klachten gehoord.

'Gebroken glazen en schuivende mensen horen nou eenmaal thuis op deze vloer. Tuurlijk komen beschadigingen wel voor, maar deze slijten er zo weer uit.' Aldus Arjen Koomen.

 

Blijvend één geheel

Ook na deze tijd is de vloer nog steeds één naadloos en vloeistofdicht geheel. Dit komt door de ijzersterke 3- voudige borging van de vloer. Voorafgaand aan het leggen is vloer egaal en stofvrij gemaakt voor de beste verlijming. Vervolgens zijn de tegels met een tweecomponenten lijm en een koudlas op de ondervloer aangebracht. Tot slot is de voeg open gefreesd en dichtgelast met een pvc lasrobot. Hierdoor zijn alle vloerdelen onderling met elkaar versmolten waardoor één geheel is ontstaan.

 

Een vloeistofdichte podiumvloer

Voor het bestuur van de vereniging is een ophoging gemaakt in de vorm van een soort podium. Dit podium is ook bekleed met de vloeistofdichte pvc tegels. Door de naden goed dicht te lassen en waar nodig te kitten is de vloeistofdichtheid en lange levensduur gewaarborgd.

 

De ideale studentenvloer

Na het gesprek was goed duidelijk dat de vloeistofdichte Boekhoutvloer uitstekend bestand is tegen de hossende studenten. Mocht u willen weten wat Boekhout voor uw studenten vereniging kan betekenen? Bezoek dan eens onze website of neem spontaan telefonisch contact met ons op.

 

Bij deze willen wij studentenvereniging UMTC van harte bedanken voor de fijne samenwerking. Daarom zeggen wij toepasselijk: ‘Proost op een gouden toekomst!’