< Terug naar alle Blogs

 

Vloeistofdichte pvc slagerijvloer bij scharrelslager Michel Welling

 

De naam van deze slagerij zegt al genoeg. Er wordt uitsluitend met scharrelvlees gewerkt dat ook nog eens biologisch is. Bijna alle producten worden in eigen keuken en worstmakerij geproduceerd. Dit alles onderscheidt scharrelslager Michel Welling van andere slagerijen. Bent u benieuwd naar deze slagerij? U vindt ze aan de Voorbaan 5 in Huizen of op internet: scharrelslagerij.com.

 

De meest ideale en schoonste slagerijvloer

U kunt zich voorstellen dat er bij de bereiding van de duurzame producten in de slagerij een hoop viezigheid ontstaat. Het bereiden van voedsel gaat namelijk niet zonder slag of stoot.

 

Om deze reden is het van groot belang dat er te allen tijde hygiĆ«nisch en veilig gewerkt kan worden. Een schone en veilige vloer helpt hier enorm bij. Begin 2016 heeft Boekhout in de slagerij een vloeistofdichte pvc vloer gelegd die al deze functionaliteiten behartigd.

 

Voordelen van een Boekhoutvloer in de slagerij

Vuil, vocht, vet en olie dat op de vloer terecht komt, moet ergens heen. Onze vloeren zijn naadloos en niet zuigend. Er trekt niks in en vuil kan zo nergens anders heen dan op de vloer te blijven liggen. Hierdoor is het een fluitje van een cent om de vloer weer schoon te krijgen.

 

Aan de andere kant is de vloer ook veilig. Dit komt door de centimeter dikke antislip constructie. Het materiaal is door en door van hetzelfde materiaal gemaakt dat compleet antislip is. Slijtage is nauwelijks tot niet te zien en de antislipfunctie blijft behouden. Dit maakt onze vloeren tot de meest ideale slagerijvloer.

 

Op bezoek bij de scharrelslager

Niets is mooier dan een tevreden klant. Om te weten te komen om een ieder tevreden is, zijn we halverwege 2018 langs geweest. Na een zeer vriendelijk ontvangst tijdens de drukte (complimenten hiervoor!) hebben we ter oren gekregen dat de vloer fantastisch bevalt.

 

In het verleden was er wel een probleempje met de oploop naar de koelcel, maar dit kwam omdat er een miscommunicatie was geweest in de interpretatie van de klantwens. Gelukkig is dit probleem vervolgens direct precies naar wens opgelost.

 

Nu rest ons niks anders dan de scharrelslager van harte te bedanken en veel geluk te wensen in de toekomst!