< Terug naar alle Blogs

 

Rosco Catering heeft een vloeistofdichte pvc keukenvloer

 

In de productiekeuken van Rosco Catering wordt heel wat afgekookt. Zowel voor particulieren als zakelijke doeleinden zijn er cateringopties mogelijk. In 1989 is Hans Ros met zijn vrouw deze zaak gestart. Nu meer dan 30 jaar later is Fabian Broers samen met zijn vrouw eigenaar. Zij voelen zich helemaal thuis in ’t Gooi en verzorgen actief met hun medewerkers en veel plezier alle catering.

 

Hygiëne en veiligheid voorop in de keuken

Omdat er dagelijks van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt gekookt in de keuken van het cateringbedrijf is hygiëne en veiligheid erg belangrijk. Daar hoort ook een goede vloer bij. Deze vormt namelijk de basis waarop alles gebeurt. Destijds begin 2017 is er daarom gekozen om een vloeistofdichte Boekhoutvloer te laten leggen. Hierop kan zorgeloos op gewerkt worden.

 

Eigenschappen vloeistofdichte keukenvloer van pvc

Wat in de keuken vooral opgaat is het gemak van het schoonmaken en het comfort van de vloer. De vloer is licht buigzaam en compleet antislip. Daarnaast is het materiaal niet zuigend en compleet naadloos. Hierdoor hecht voedsel, vuil en vocht niet aan de vloer en is het dus makkelijk te verwijderen. Door putten op gelijke hoogte met de vloer aan te brengen, kan er ook voorkomen worden dat mensen in gaten lopen.

 

De mening van Rosco Catering

Eigenlijk was het servicebezoek een jaar na oplevering zo gepiept. Fabian Broers en zijn medewerkers zijn erg content met de vloer en hebben geen klachten. Het is erg druk door de vele opdrachten en daarnaast moeilijk om alles rond te krijgen door het te kort aan personeel in de horeca. Na enkele sfeerfoto’s zijn we voldaan vertrokken bij een tevreden klant. Daar gaat het om. Daarom willen we iedereen van Rosco Catering enorm bedanken. We wensen jullie een gelukkige toekomst toe!