< Terug naar alle Blogs

 

Keukenvloer bij Grenzeloos en Zo in Doldersum

 

Op het zogenaamde ‘drie provinciën’-punt tussen Drenthe, Friesland en Overijssel vindt u het plaatsje Doldersum. Nog net in Drenthe is restaurant en B&B Grenzeloos en Zo gevestigd. Omdat het grensgebied geen rol speelt, is deze naam gekozen.

 

Daarnaast zijn er ook eindeloos veel activiteiten te ondernemen in de omgeving. Ook hierin speelt Grenzeloos en Zo een grenzeloze rol. Op de foto ziet u het restaurant aan de Boylerstraat. De B&B ligt 400 meter achter het restaurant in het bosrijke gebied van Doldersum.

 

Eet- en trouwgelegenheid

Grenzeloos en Zo biedt ruimte voor zowel terrasgasten als mensen die komen dineren. Daarnaast zijn er veel arrangementen mogelijk, bijvoorbeeld de mogelijkheid om te trouwen. Het fijne restaurant met uitgebreide terras biedt hier voldoende ruimte voor.

 

Dat mensen hier graag verblijven, komt door de gemoedelijke en ongedwongen sfeer die hier gecreëerd is. Hier zijn vooral eigenaren Hellen Dam en Eduard Schipper verantwoordelijk voor. Deze hardwerkende mensen zijn van nature zeer spontaan en gastvrij ingesteld waardoor zij deze prettige omgeving hebben weten tot stand te brengen. Ook op het gebied van communicatie is dit goed te zien. Zo vertelde Hellen dat er veel gasten reserveren per WhatsApp. Dit toont goed de laagdrempeligheid van deze accommodatie aan.

 

Op servicebezoek bij Grenzeloos en Zo

In de maand januari 2017 heeft Boekhout Bedrijfsvloeren een vloeistofdichte keukenvloer geplaatst in de keuken van het restaurant. Nu anderhalf jaar later is Boekhout spontaan langs geweest om te kijken of alles nog steeds naar wens is. Tijdens het bezoek is gesproken met de eigenaren Hellen Dam en Eduard Schipper en chef kok Gerard Slot.

 

Ideale werkvloer voor de keuken

Tijdens het gesprek kwam al gauw naar voren dat iedereen super tevreden is met de vloer. Het wordt zelfs elke dag geroepen. Ideaal om schoon te maken, loopt erg lekker en ziet er blijvend mooi uit. De vloer wordt daarnaast ook erg goed onderhouden door chef kok Gerard. Hiervoor gebruiken ze PH- neutrale groene zeep met veel water.

 

Wel zijn ze op zoek naar een manier om vocht na de schoonmaakbeurt te verwijderen. Hiervoor is een schrobzuigmachine erg geschikt, maar deze is te hoog om onder de stellingen in de keuken te komen. Daarom wordt er waarschijnlijk gekozen om een waterstofzuiger aan te schaffen. Dit bespaart veel tijd in verband met het aantrekken van de vloer en het verwijderen van vocht en vuil om de pootjes.

 

Functionele afloop en putten op gelijke hoogte

Zoals te zien, loopt de vloer vanaf de afwashoek af richting te keuken. Hier is bewust voor gekozen zodat de water en vuil richting de putten wordt afgevoerd. Voor de veiligheid zijn de putten op gelijke hoogte met de vloer geplaatst.

 

Een hygiënische en veilige werkvloer met blijvende antislip

De gehele keukenvloer is door en door antislip. Hierdoor glijdt het personeel ook in natte omstandigheden niet uit op de vloer. Ter voorkoming van slijtage aan de wanden en ophoping van vocht en vuil langs de randen zijn er pvc plinten geplaatst rond de gehele keukenvloer. Hierdoor is de vloer nog hygiënischer en functioneler.

 

Bedankt voor de samenwerking

Boekhout wil Grenzeloos en Zo van harte bedanken voor de fijne samenwerking en eerlijke feedback. We zijn er trots op dat we een stukje hebben kunnen bijdragen aan de goede werkzaamheden die jullie als bedrijf doen. Veel succes en geluk!

 

Heeft u met plezier gelezen? Misschien is een vloeistofdichte keukenvloer ook wel wat voor uw bedrijf? Ook voor andere toepassingen zijn onze robuuste pvc tegelvloeren uitermate geschikt. Check ons aanbod op www.boekhoutvloeren.nl of neem eens spontaan telefonisch contact op: 088 171 7500.