< Terug naar alle Blogs

 

Vloeistofdichte keukenvloer in Friesland bij Noflik Langwar

 

Ten westen van Heerenveen ligt het nostalgische plaatsje Langweer. Aan de straat Buorren vindt u meerdere gezellige terrassen en restaurants aan een authentiek klinkerpad. Zo bevindt ook Restaurant Noflik Langwar zich hier.

 

Deze benaming komt uit het Fries. Noflik staat voor aangenaam en Langwar is de Friese benaming voor Langweer. Ofwel ‘aangenaam Langweer’. Bij Noflik Langwar kunt u bourgondisch genieten in authentieke Friese sferen. In februari 2017 heeft Boekhout Bedrijfsvloeren een vloeistofdichte keukenvloer geplaatst, nu anderhalf jaar later komen wij spontaan op visite!

 

De toepassingen op de werkvloer

Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Dit betekent dat de keuken ook de hele dag geopend is. Hiervoor is een goede werkvloer van groot belang. Kijk bijvoorbeeld naar de spoelkeuken. Al het afwas van die dag komt terecht in de spoelkeuken. Borden, bestek en bijvoorbeeld pannen uit de keuken nemen vuil met zich mee. Vet, olie en etensresten komen onoverkomelijk op de vloer terecht. Terwijl alles druk draaiende is, moet dit natuurlijk geen belemmering vormen voor het keuken- en bedieningspersoneel.

 

Vloeistofdicht en volgens de HACCP normen

Door te kiezen voor een vloeistofdichte vloer van Boekhout Bedrijfsvloeren glijdt personeel niet uit en kan vocht en vuil geen kant op. Het pvc dat gebruikt wordt voor deze tegelvloeren is door en door antislip en laat geen vuil of vocht door. Doordat het vloersysteem compleet naadloos is, is deze vloer ook nog eens ideaal schoon te maken. Zo is de vloer perfect geschikt om de hele dag te gebruiken.

 

Feedback op de pvc vloer bij Noflik Langwar

Zowel het keuken- als bedieningspersoneel inclusief de eigenaar zijn zeer te spreken over de werkvloer. ‘Eigenlijk is er niks op aan te merken’. De vloer werkt fijn en is goed schoon te maken. De lichte demping zorgt voor een beter loopgemak en geen schrikreacties als iets op de vloer valt.

 

Wij als Boekhout Bedrijfsvloeren zijn blij dat de vloer zo goed bevalt. We willen Noflik Langwar van harte bedanken voor de fijne samenwerking en het bezoek!