< Terug naar alle Blogs

 

Vloeistofdichte PVC vloer bij MBO Amersfoort

 

Aan de Modemweg 3 in Amersfoort is een prachtige garage gevestigd. Deze garage heet De Garage en wordt gerund door leerlingen van het MBO Amersfoort dat in hetzelfde gebouw gevestigd is. Uiteraard zijn er opzichters die alles goed in de gaten houden. De meeste auto’s waar de monteurs in opleiding mee bezig zijn, zijn auto’s van bekenden. Dus binnen hun vriendenkring, familie of via kennissen.

 

Werkzaamheden op de vloer van De Garage

De Garage werkt als een reguliere garage, maar wordt ingevuld door voornamelijk leerlingen. Bijvoorbeeld voor een grote beurt wordt minder geld gerekend dan bij een andere garage. Anderzijds kost het wel meer tijd om de auto te controleren en op te lappen. Hiermee stimuleren de klanten het leerproces van de leerlingen aanzienlijk. U hoeft niet bang te zijn voor eventueel onopgeloste zaken. Het ervaren ‘management’ controleert elk detail en oordeelt elk opgeknapt onderdeel stuk voor stuk.

 

Samenwerking MBO

Leerlingen van het 1e jaar weten soms nog niet eens wat een steeksleutel is. Daarom worden zij eerst theoretisch opgeleid en leren ze bijvoorbeeld de gereedschappen en machines kennen. Vanaf het 2e jaar gaan de leerlingen een week de klaslokalen in om de theorie achter de autotechniek te leren kennen. De andere week zijn ze werkzaam in de garage. Zo leren ze geleidelijk aan het vak van automonteur.

 

Vloeistofdichte garagevloer van hard pvc

De Garage heeft gekozen voor een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout voor in de garage. Deze is niet alleen functioneel in meerdere opzichten, maar ook erg representatief. De garage ziet er erg professioneel uit en werkt fantastisch. Het gewicht van de auto’s stelt niks voor en bandensporen zullen niet zichtbaar zijn. Ook zal de vloer niet glad worden in natte situaties, zelfs met een plasje olie.

 

Een voorbeeldvloer voor garagebedrijven

Voor een duurzaam mooi en functioneel blijvende vloer kunt u het beste een pvc tegelvloer van Boekhout aanschaffen. De Garage is niet voor niets 100% tevreden. Deze vloeren zijn gemaakt voor de zwaarste omstandigheden en blijven tientallen jaren goed. Dit komt mede door onze goede leggers. De kwaliteit van de vloer wordt hier namelijk mede door bepaald. De combinatie van de juiste producten, juiste vakmensen en juiste werkwijze zorgen voor een topproduct in uw garage. Wij van Boekhout hebben dit door de jaren heen tot in perfectie uitgemeten met als resultaat erg veel tevreden klanten. 

 

Mening van De Garage

Iets meer dan twee jaar na het leggen van de vloer zijn we langs geweest om de staat van de vloer te bekijken en te vragen in hoeverre de vloer bevalt. Erik is een van de opzichters in De Garage en heeft ons te woord gestaan. De vloer is perfect voor hier, erg professioneel en bestand tegen alles. Dit geeft een goed voorbeeld voor de jeugd. Zij werken hier dan ook met veel plezier en verantwoording op. Boekhout wil iedereen van De Garage en MBO Amersfoort danken voor hun openhartigheid en we wensen een ieder een goede toekomst.