< Terug naar alle Blogs

 

PVC vloer in keuken, restaurant en bar bij La Cubanita Almere

 

La Cubanita is een snelgroeiend franchise concept dat zich focust op betaalbaar onbeperkt tapas eten. Hierbij kunnen gasten meerdere rondes aan gerechten bestellen. Dit betreffen maximaal twee gerechten per persoon per ronde. Alle gerechten zijn met een nummer aangeduid die je op een viltje van La Cubanita zelf kan noteren. Indien de tafel leeg is of de vorige gerechten op zijn, wordt dit viltje naar de keuken gebracht om bereid te worden.

 

In de zomer van 2017 is La Cubanita Almere overgenomen door mevrouw Kellerman. Voor een nieuwe start heeft zij gekozen om de zaak te verbouwen. De vloer in de keuken en het restaurant zijn hierbij onder andere vernieuwd. Boekhout heeft bijpassende pvc-vloeren geplaatst in zowel het restaurant als de keuken. Nu ongeveer een jaar later is iemand van Boekhout langs geweest om te kijken hoe het gaat bij La Cubanita en wat de klanten en medewerkers van de vloer vinden.

 

Inrichting La Cubanita Almere

Voor de inrichting van het restaurant gelden net als bij andere franchiseondernemingen bepaalde voorschriften. In ieder geval is er altijd een restaurant, keuken en bar gedeelte. De Cubaanse portretten en schilderijen vind je ook terug in elk restaurant. Zo geldt dat ook in Almere.

 

Vloeistofdichte keukenvloer die voldoet aan de HACCP normen

In de keuken van La Cubanita Almere is het elke dag feest. Het restaurant zit bijna altijd vol dus er wordt flink wat afgekookt in de keuken. Om deze reden is het erg belangrijk dat er veilig en schoon gewerkt kan worden in de keuken. Een vloeistofdichte pvc-keukenvloer van Boekhout draagt hier zijn steentje aan bij. Het pvc is een centimeter dik, door en door antislip en houdt al het vocht en vuil in de keuken tegen. Deze vloer voldoet dus perfect aan de HACCP-normen en is erg veilig.

 

Mooie en onderhoudsvriendelijke pvc vloer in restaurant en bar

Waar de gasten komen, moet het mooi en aangenaam zijn. Boekhout heeft daarom hier een representatieve en sfeervolle pvc-designvloer geplaatst. Als alle gasten weg zijn en het tijd is voor de schoonmaak, kan de dweil over de vloer. Vuil en vocht laat gemakkelijk los want dit hecht nauwelijks aan het niet zuigende pvc. Zo is de vloer binnen no- time gereed voor de volgende drukke dag.

 

De mening van de klant

 Mevrouw Kellerman is erg tevreden over de vloer en vond de communicatie in elke fase erg prettig. De keukenvloer heeft veel voordelen wat betreft het gemak in onderhoud en het veilige gevoel. Het restaurant is vooral een stuk aantrekkelijker geworden door de pvc-designvloer. Daarnaast is ook deze vloer erg functioneel met betrekking tot schoonmaak en antislip.

 

Al met al is iedereen van La Cubanita Almere erg tevreden. Bedankt!