< Terug naar alle Blogs

 

Tandartsvloer bij tandartspraktijk Dental Luxe

 

In Zoetermeer aan de Pigmentsingel 4 is tandartspraktijk Dental Luxe te vinden. De trotse eigenaren hebben hier een geheel nieuw pand laten bouwen en met smaak ingericht. Het interieur en exterieur is zo vormgegeven dat het benauwde gevoel, wat mensen kunnen hebben bij de tandarts, zoveel mogelijk wordt weggenomen. De wachtkamer is bijvoorbeeld geen hokje vol spanningen, maar een open ruimte die een uitkijk geeft op de mooie omgeving.

 

Hygiënisch pvc met een sfeervol design

Een steriel interieur zonder kleur is helaas vaak bij tandartspraktijken te vinden. Gelukkig dachten ze daar bij Dental Luxe wel anders over. ‘Klanten moeten zich ook bij de tandarts op hun gemak voelen.’ Daarom is gekozen voor een pvc designvloer met een fraai design van gezellige kleuren. Deze ziet er goed uit en is ook nog erg schoon.

 

Pvc laat geen vuil en vocht door en is zo ideaal te reinigen. Het design waarvoor gekozen is, lijkt uit meerdere houtsoorten te bestaan die in latjes naast en achter elkaar gelegd zijn. De vloer heeft zo de natuurlijke uitstraling van hout met de functionele eigenschappen van hoogwaardig pvc.

 

Het proces tot oplevering

Eind 2017 zijn we bij Dental Luxe langs gegaan. Wat vonden zij van de communicatie met Boekhout en de levering? ‘We zijn goed en snel geholpen. Jullie leggers hebben uitstekend werk afgeleverd en gelet op de details. Alle plinten zijn goed afgewerkt met kit. Die laatste afwerkingen maakt het voor ons een topvloer.’ Zegt eigenaar B. Dehghan Kohan.

 

Wat vindt de klant?

De werknemers van de praktijk zijn dus zeer tevreden met het eindresultaat. De vloer heeft een aangenaam design dat de praktijk gezelliger maakt. Uiteraard werkt ook de inrichting hier goed aan mee. De vloer is erg praktisch en goed schoon te maken. Al met al is Dental Luxe zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het eindresultaat.

 

Boekhout vond het een eer om zijn steentje bij te dragen aan deze mooie praktijk. Bedankt Dental Luxe, wij wensen jullie een fijne toekomst!