< Terug naar alle Blogs

 

PVC Winkelvoer bij De Pianowinkel in Bussum

 

Aan de Huizerweg 80-A in Bussum is De Pianowinkel in 2000 begonnen als samenwerkingsverband van pianodocenten en pianostemmers uit ’t Gooi. Deze combinatie staat borg voor kwaliteit en maakt advies op maat het mogelijk om advies op maat te geven.

 

De Pianowinkel beschikt over een eigen werkplaats en is gespecialiseerd in de betere tweedehands piano’s. Het uitgangspunt is het aanbieden van eersteklas piano’s in verschillende prijsklassen. Op alle instrumenten, zowel nieuwe als gebruikte instrumenten, wordt 10 jaar garantie gegeven.

 

Speciaal voor kinderen die willen starten met pianolessen is het mogelijk om een huurkoopregeling te treffen. Deze maakt het mogelijk om voor een laag bedrag per maand piano te spelen zonder verdere verplichtingen.

 

Het aanbod van De Pianowinkel

De Pianowinkel vertegenwoordigt gerenommeerde pianomerken zoals Schimmel, Seiler, Petrof, Pfeiffer, Yamaha, Rösler en May Berlin met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En uiteraard is er een gevarieerd aanbod aan klankkleuren. De piano’s kunnen bijvoorbeeld een romantische toon, maar ook een briljante klank hebben.

Ontwerp zonder titel 1

 

Showroomvloer in de winkel

In 2016 besloot De Pianowinkel een nieuwe showroomvloer in de winkel te laten leggen. Men zocht naar een representatieve maar tegelijkertijd functionele vloer. Boekhout Bedrijfsvloeren werd daarom gevraagd een sterke pvc vloer met een realistisch houtdesign te plaatsen. Zulke vloeren zijn sterk genoeg om de piano’s te dragen zonder restindrukken op de vloer achter te laten. Tegelijkertijd ziet de vloer er erg goed uit geeft het de ruimte iets extra’s.

De Pianowinkel foto 1