< Terug naar alle Blogs

 

Vloeistofdichte werkplaatsvloer bij De Betuwe Scooters in Arnhem

 

In het gezellige Arnhem aan de Rijksweg-West 45, is scooterwinkel De Betuwe Scooters gevestigd. Hier kunt u terecht voor elk type scooter; Zowel voor reparatie en/of onderhoud, als de koop van een scooter.

 

Wat leuk is om er even bij te vermelden, is dat het pand eerder een horecagelegenheid (Hotel Café de Betuwe) was samen met het naastgelegen pand. Nu is dit opgesplitst tot scooterwinkel en unieke horecagelegenheid ’t Pleyn. Voor meer informatie over ’t Pleyn kunt u de blog hierover lezen!

 

Sterk, robuust, vloeistofkerend en ideaal in onderhoud

Dit zijn een aantal losse termen die geroepen werden tijdens het servicebezoek twee jaar na de plaatsing van de vloeistofdichte Boekhout vloer. De werknemers zijn erg content met de vloer omdat het zo fijn werkt. Zo werden de volgende voorbeelden genoemd:

 

De vloer is sterk in de zin dat het gewicht van de scooters, machines, personeel etc. geen probleem oplevert. Vloeistofkerend in de zin dat onder andere olie niet in de vloer trekt en niet glad wordt. En tot slot is het onderhoud erg gemakkelijk. Je veegt de vloer zo aan en al het vuil trek je makkelijk weg.

 

Representatieve en professionele werkvloer

Met trots ontvangen de medewerkers hun klanten in de werkplaats, die aansluit op de showroom. De vloer ziet er representatief en mooi uit. Helemaal als het interieur team is geweest en de vloer net schoon is gemaakt. Dit was ook precies de wens van de scooterzaak, melden de medewerkers.

 

Mening van de klant

Het team van scooterwinkel De Betuwe Scooters is zeer tevreden met de vloeistofdichte werkplaatsvloer. Er zijn geen klachten, alleen maar complimenten. Boekhout is blij dit te horen en is trots een bijdrage te hebben kunnen leveren aan het succes van de scooterwinkel. Bedankt iedereen van De Betuwe Scooters!