< Terug naar alle Blogs

 

Achter de schermen bij Catering Culinair

 

In Nunspeet aan de Edisonweg 29 vindt u het kantoor en de uitgebreide keuken met magazijn van Catering Culinair. Voor al uw culinaire wensen kunt u bij hen terecht. Zowel voor particuliere als zakelijke doeleinden.

 

Het bedrijfsgevoel op de werkvloer

In de keuken wordt met passie gewerkt. Van eten een feest maken, is het doel. Dit gebeurt onder andere door verantwoorde kwaliteitsproducten te gebruiken en een sterk team te laten samenwerken. De liefde en het plezier voor het vak is goed te zien.

 

Een robuuste en hygiënische keukenvloer

In de jaren voor 2017 lag er nog een gietvloer in de keuken, het magazijn en de koelcellen. Het probleem was dat deze vloer op den duur overal open ging. Om die reden is het personeel op zoek gegaan naar een andere, duurzame werkvloer.

 

Uiteindelijk is gekozen voor een vloeistofdichte pvc tegelvloer van Boekhout Bedrijfsvloeren. Deze vloer is compleet naadloos en vloeistofdicht opgeleverd in de gehele keuken inclusief koelcellen en het magazijn. Nu kan er weer onbezorgd gekookt worden.

 

Opvallend heden pvc vloer

Eind 2017 is er een bezoek geweest op locatie. ‘Is de vloer naar wens?’ Volgens de heer Fidder en zijn team wel. De koks zijn lachend aan het werk en er wordt regelmatig genoemd dat de vloer zo lekker loopt. Dit komt omdat de vloer iets mee veert wat het loopcomfort verhoogt. Voor koks die de hele dag staand werken, is dit een goede uitkomst.

 

Enthousiast geworden?

Bent u na het lezen van deze tekst enthousiast geworden over Catering Culinair en/of Boekhout Bedrijfsvloeren? Zeer begrijpelijk! Bij beide bedrijven wordt vol passie gewerkt. Het zijn bedrijven die zich op maat inzetten voor de klant. Kijk voor de mogelijkheden van catering op catering-culinair.nl en voor de mogelijkheden van vloeren op boekhoutvloeren.nl.

 

Bij deze maken we graag gelegenheid van de situatie om Catering Culinair van harte te bedanken voor de fijne samenwerking en het leuke bezoek. We wensen jullie een goede toekomst toe!