< Terug naar alle Blogs

 

Dansvloer bij A.S.V. Dizkartes in Groningen

 

A.S.V. Dizkartes is de ambitieuze studentenvereniging van Groningen. Bij het gebouw van de vereniging is op de 1e verdieping het zakelijke gedeelte voor het bestuur te vinden. Op de begane grond is een grote dansvloer te vinden.

 

In de zomer van 2015 heeft de studentenvereniging hier een vloeistofdichte Boekhoutvloer laten leggen. Nu is het drie jaar geleden dat de vloer gelegd werd. Tijd om te kijken hoe de vloer het houdt na deze tijd en of de gebruikers nog steeds tevreden zijn. Om deze reden is er een spontaan servicebezoek geweest. Ekelien is bestuurslid van de sociƫteit en is aan het woord geweest.

 

Het servicebezoek

Tijdens het servicebezoek op 1 juni 2018 is gesproken met Ekelien. Zij volgt de opleiding international business. In dit schooljaar volgt ze een bestuursjaar voor de studentenvereniging om op allerlei manieren meer praktijkervaring op te doen.

 

Ekelien is een energierijke jongedame die dit werk met veel plezier doet. In het gehele gesprek bleek dat ze het hier enorm naar haar zin had. Wat betreft de vloer was ze ook goed op de hoogte. Als bestuurslid kreeg ze wel vaker de vraag door wie de vloer gelegd was, Boekhout Bedrijfsvloeren zei ze dan.

 

Feedback

Over de vloer had Ekelien niet direct iets aan te merken. Hij is goed schoon te maken, blijft er mooi uitzien en is geschikt voor de zware toepassing. Een klein puntje van kritiek is het doffer worden van de vloer. Dit is goed bij de randen van de vloer te zien. Hier is vloer nagenoeg hetzelfde gebleven terwijl de rest een tikje dof is geworden. Dit is uiteraard een logisch gevolg van slijtage door kapot glas, belopen, drank etc.

 

Boekhout wenst Dizkartes een feestelijke en succesvolle toekomst!